Arkadaşlar Hiç başıma gelmeyen bir olay başıma geldi
Kasa bir anda kapanıyor fakat bilgisayar kapanmıyor,Monitor,Kasa herşey kapanıyor
Kasaya tekrar basıyorum açıyorum herşey kaldıgı yerden devam ediyor,
Isınma olabilir diye kasayı açtım temizledim yine aynı şekil devam ediyor
Şimdi rasgele onu bunu sökmek denemek saatlerimi alır,Bu sorun neden kaynaklı olabilir sizce ? Daha önce bu sorunu Yaşamış olan varmı ?
Kasa Kendiliginden Kapanıyor ?
12
●1.109
- 03-01-2014, 23:10:05
- 03-01-2014, 23:18:58Üyeliği durdurulduBilgisayar kendisini uyku moduna aliyordur. Yazilimsal sorun.. donanimsal bir hata ; islemci yuvaya tam oturmuyor olabilir yada islemci sivisinin yetersiz oldugundan yuvayi isitir kapatabilir. Ufak ihtimal power supply guc yetersizliginden bilgisayari olagan disi kapanmalara zorluyor olabilir. Cozum 1 ; win7 /win8 kisisellestir ekran koruyucu guc ayarlarini dehustir. Karsina cikan secenekleri hicbir zaman yapip bilgisayari 4-8 saat arasi kesintisiz calistir. Cozum 2 ; islemci yuvaya oturdugundan emin olmak icin ayaklarini kontrol et. Cozum 3 ; islemciye bir cay kasiginin tarisi kadar orta yerine sivi dok eski kuru siviyi dokmeden once temizle. Cozum 4 ; power supply guc dengeleyicinin kac w oldugunu kontrol et ona gore degisim yap.
ForumTM Mobil Cihaz Samsung S3 uygulamaları - 11-01-2014, 10:18:22Üyeliği durdurulduNotebook netbook vb gibi bilgisayarlarda olasi disi acilmalar genel olarak guc kaynagindan ( batarya )'dan olur. Bataryayi sokup oyle deneyiniz yada once bataryayi cikartip icerisinde olu guc enerjinisini power dugmesine birkac kez basarak bosaltip daha sonra adaptoru takiniz. Bilgisayari calistirip minimum 1 saat kadar acik tutunuz. Sonra kapatip deneyiniz eger hala devam ediyorsa power dugmesi kisa devre yapiyor olabilirIpod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ForumTM Mobil Cihaz Samsung S3 uygulamaları