Merhaba
Ağız ve diş sağlığı merkezlerinde(182 üzerinden randevu alınan) diş taşı temizletilebiliyor mu? Temizletiliyorsa ücretli midir? Temizletenler memnun kaldı mı? Bilgilendirirseniz sevinirim
İyi akşamlar
Dişi taşı temizletmek
20
●1.531
- 19-12-2013, 00:02:07Diş taşı temizliyorlar diye biliyorum ancak sağlıksız bir yöntem olduğu konusunda diş hekimim bana bilgi vermişti. Ben de temizlettim ama diş hekiminin söylediğine göre diş eti çekilmesi başta olmak üzere, diş etlerinde sorunlara sebep olabiliyormuş. Siz de temizletmeden önce bir konuşun bu durumu doktor ile. Çünkü diş taşı temizliği sırasında diş etleri de zarar görüyor ve kanamalar da meydana geliyor. Çok dikkatli yapılması gerekli imiş.
- 19-12-2013, 00:03:29Bilgilendirdiğiniz için teşekkürlermaniakcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-12-2013, 02:43:50Ben 1 ay önce yaptırdım. Çok kanadı biraz sızladı ama gerçek dişlerimi görme şerefine nail oldum
Artık konuşurken bile daha özgüvenli hissediyorum. Yemek yerken ve konuşurken başta zorlandım çünkü araları açıldı dişlerin biraz, 15 gün sonra tekrar normale döndü boşluklar şuan günde 2-3 fırçalıyorum tekrar taş olmasın diye, memnunum.
- 19-12-2013, 08:54:01diğer arkadaşlar nerde ne şekilde yaptırdı bilmiyorum da ben düzenli periyotlarda yaptırıyorum.ne kanama yaşadım, ne acı, ne de diş eti çekilmesi. diş bakımı açısından çok önemli. normalde dişçilere 50 ile 100 lira arası ödüyorum ama orada para ödermisiniz ya da ne kadar ödersiniz bilgim yok
Artık konuşurken bile daha özgüvenli hissediyorum. Yemek yerken ve konuşurken başta zorlandım çünkü araları açıldı dişlerin biraz, 15 gün sonra tekrar normale döndü boşluklar şuan günde 2-3 fırçalıyorum tekrar taş olmasın diye, memnunum.