• 08-12-2013, 14:21:16
    #10
    bolivar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    telefon hattınızda voltaj düşüklüğü var. telefonunuz arandığında sinyal yükseliyor bu nedenle adsl bağlantısı sağlanıyor. sorun yeni olduysa kablonuzda ezilmiş bir yer olabilir,splitter bozulmuş olabilir yada sizin bağlı bulunduğunuz kutuda çalışma falan yapılmış olabilir. Ttnet'i arayıp sinyal düşüklüğü yada voltaj düşüklüğü olduğunu söyleyin
    İnsan düşününce hak veriyor, gerçektende böyle birşey olabilir, hemen arıyorum ilginiz için teşekkürler ^^
  • 08-12-2013, 14:23:50
    #11
    Splinter felan değil. Aynı sorun bende de var. Şerefsiz herifleri tam aradığım sıra internet geri geliyor. Para kazanıyorlar. Her aradığımızda da bakımdayız diyorlar.

    Geçen baya sert konuştum bir elemanla. Oda bana diklendi felan yedi küfürü. Sonra beyfendi ekiplerimizi evinize yönlendiriyoruz. Kablolara baksınlar kesinlikle kabloda arıza dedi. Adamlar geldi hiç birşey yok bunlarda dedi.

    Verdikleri modemler sıkıntılı. Huawei markalı olanlar.
    İlk başta Zyxel kullandım. Hiçbir sıkıntım yoktu. Ardından airties kullandım gene yoktu. Yine airteis aldım sıkıntı olmadı. Çay döküldü ona.
    Gittim bunlardan aldım Huawei verdiler sorun başlamaya başladı. Sonra konuştum o modem sorunludur dediler. Aynı markadan tekrar verdiler sorun gene aynı.

    Benim gram hakkım haram olsun hepsine.