merhaba dün yıldırım düştü internet gitti geldi elektriler gitti fln sonra elektrikler geldi ama internet durmadan kesiliyor 1 dakika baglı kalıyor 1 dakika kesiliyor zamanı belli olmuo ama hiç durmadan kesiliyor neden olmuş olabilir acaba?
metronet kullanıyorum bilgisi olan varmı?
Dün yıldırım düştü internet kafayı yedi
8
●744
- 28-11-2013, 20:39:43modem bozulmuş olabilir başka bir modem bulup denemenizi tavsiye ederim
- 29-11-2013, 07:06:38Hicam 2 hafta önce kadardı galiba fiberoptik kablo kopmus buyuk bir arizaymis onu duzelmeye calisiyolardi ondan etkilenmis olabilirsin ben 1 hafta internet kullanamadim 2 dakikada bir dusuyordu net simdi 2 satte bir dusuyor sende ist avrupa yakasindaysan bundan etkilenmis olabilirsin
- 29-11-2013, 07:41:35Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Servis saglayicinizi arayip durumu bildirin, genel sorun varsa zaten soylerler. Yoksa gelip bakacaklardir. Ttnette ayni sorunu bende yasamistim. Ariza kaydi biraktim gelip hallettiler.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 30-11-2013, 09:54:52Geçen boğazda sürüklenen gemi demir atınca fiber kabloyu zarar vermiş ve o kablonun değişimi için yedek santral a yüklenme yapılmış ve yedek olan yapı şu anki mevcut kullanıcıyı karşılamadığı için yavaşlamaya ve kesilmelere sebep veriyor.
evde modem yok