bende almak istiyorum uzun süredir özellikle n11'den alırsam 659 TL idi sanırım yanlış görmediysem 16 GB tı
100 TL en para dan çeksek 559
ilk üye olurken illaki çek verecek n11 ne kadar verir bilmiyorum 11 lira galiba 548
ayrıyetten bkm express ve ya 100 TL lik n11 çeki alsak bir yerden bulup 450 ye falan denk gelir
pepsi kodu falan geçerlimi incelemedim bakacam yani bu şekilde telefonu çok daha ucuza almış oluruz
sio aklında olsun ama taksitlik çekimler için geçerli değil nakit olacak birçok indirim çeşidi ve kampanya yer almaktadır bir aralar sarmıştım ama yorumlardan sonra bıraktım şimdi tekrar araştırmaya koyuldum.
GENERAL MOBILE GENERAL MOBILE DISCOVERY nasıldır? Yorumlarınızı almak istiyorum.
20
●5.414
- 26-10-2013, 10:39:052 ay önce almıştım bende çok kullanışlı şık bir telefon çok ince, aksesuarları çok rahat bulunabiliyor ve sd kartı telefonu root etmeden bile uygulama yüklenebilir alan olarak kullanılabiliyor son güncelleme ile türkçe karakter ve terüme sorunlarıda giderildi, şarjıda gayet iyi gidiyor ben 2 günde 1 şarj ediyorum (real racing ve iron man 3 gibi yüksek grafikli oyunlar dahi oynarım ki bunlardada en ufak bi kasma durumuda yok)
Bence telefonun 2 eksik kısmı var 1 Nfc 2 arkasında general mobile yazması ki bu gerçek markası değil. Gerçek markası Blu life Style..