Tüm şehre bunu mal etmek zaten yanlış, aradaki fark küçük şehirde ört pas edilip kız öldürülüyor büyük şehirde adli vaka oluyor.
Haberin uydurmasyonlugu var gibi de, son paragrafta tecavuz sonrası yanından gecen araba -gidecegin yere gotureyim- diyor sonra ıssız yere goturuyor. Sormazlar mı kızım niye bindin diye.
Konuyu acan arkadas, r10 o kadar değerli platform ki attıgın pisliği temizleyecek bir sürü lafımı ağzıma tıkıyorum. Ve seni sehrindeki arkadaslara emanet ediyorum.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Adana İnsaninin Cinsel Acligi
27
●1.822
- 28-09-2013, 23:50:46
- 28-09-2013, 23:53:17Üyeliği durdurulduac? ne diyeyim umrumda olmaz zaten satilmis vatanin topraklarinda saniye durmak istemiyorum. herhangi bir cinsel sorun yasamadim aseksuelim merak ediyorsan. tokatta boyle olaylar nadir oluyor,3-4 ayda bir. ama adanada ayda 4-5 habere rastlayabilirsin.(rastlamak/raslamak?) adanaya goc etmis insanlar adanada yasamiyor mu? bu neyin kafasi?By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-09-2013, 00:00:212 milyonluk sehirle bilmem kac binlik ssehri mi kıyaslıyor birisi
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi - 29-09-2013, 02:07:09Adana'ya kaç defa geldin ?
Adanayı ne kadar iyi biliyorsun da Adana hakkında bu kadar sallayabiliyorsun.
3-5 tane haber görüp yok Adana böyle yok Adana şöyle.
Bilgisayar başından kalkmayan, insanlığa hiç bir yararı olmayan adamlar gelip bugün bir şehir hakkında karar verebiliyor. Ne acınası bir durum.
Senin zihniyetine bakacak olursak
X şehirden adam çıkmaz , B şehri yobaz, C şehri alkolik, D şehri şöyle böyle . Artık aşın bunları aşın.
Bir suç varsa bu insanlığın suçudur. Irka, mezhepe, bilmeneye yormayın artıkk - 29-09-2013, 02:22:29Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ben cinsel suçlardan çok şiddet haberlerine rast geliyorum. Bir kaç kere de ben maruz kalıyordum
Bir kere gezmeye gittik arkadaşlarla, yabancıyız belli bir yerleri arıyoruz. Nereye baksak ordan biri bağırıyor "Ne bakıyon gardaş tanıdın mı ?" Cevap versen olayın gittiği yer belli.
- 29-09-2013, 08:23:28Daha öncede senin gibi bi tanesi Adana'ya sallayan bir konu açmıştı. Ona da aynı cevabı vermiştim sana da vereyim. Buyur gel misafirim ol. Adana'yı beraber gezelim. Dediğin gibi insanlar sapıksa sürekli tecavüz olayları oluyorsa bunu yerinde bizzat görmüş olursun ve izlenimlerini yazarsın. Ama yoksa r10da tüm Adana'lılardan özür dilersin. Öyle oturduğun yerden sallaması değil koç.
Bu arada verdiğin haber365 ten 2 arama yaptım.
adana tecavüz Haberleri, Toplam bulunan sonuç: 30
tokat tecavüz Haberleri, Toplam bulunan sonuç: 30
Nedense aynı.. Eee şimdi bi yerde 1.6 milyon insan, diğer tarafta 600bin insan.
Neyse daha fazla yazmıyorum.
Bir kere gezmeye gittik arkadaşlarla, yabancıyız belli bir yerleri arıyoruz. Nereye baksak ordan biri bağırıyor "Ne bakıyon gardaş tanıdın mı ?" Cevap versen olayın gittiği yer belli.