Aranızın iyi olmadığı kişi ile aynı ortamda bulunmak?
20
●1.169
- 25-07-2013, 14:19:26Üyeliği durdurulduBen çok sinirli, fevri ve agresif bir insanım hocam. Ama artık kendimi sakinleştirmenin yolunu buldum.
İçimden küfür ediyorum. Gayette güzel oluyor. Küfür etmesemde tam ağzımı açıp birşey diyeceğim, vazgeçiyorum. Yutuyorum kelimeleri adeta. Böylelikle ne ben daha çok sinirleniyorum ne de karşımdakinin kalbini kırıyorum.
Bunun dışında öyle bir ortamda da olsa büyüklük bende kalsın deyip elimi uzatırdım.
Karşı taraf ise elimi sıkmazsa ve bunu diğer kişiler görürse seni bu kadar kişinin içinde adam yerine koyanda kabahat der diğer kişiye geçer ya da yerime otururdum.
Böyle birşey olduğunda karşı taraf laf yaparsa şüphesiz onun orda ağzını burnunu kırardım.
Milletin terbiyesizliğine karşı susmak yerine ilk başta terbiyeli davranıp haklı olmak iyidir.
Ya da o kadar kişinin huzurunu kaçırmak yerine içime atıp ortamdaki görüşme bittikten sonra çok güzel hoşalayabilirdim. - 25-07-2013, 14:50:08Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Gelin tanış olalım,
İşin kolayın tutalım
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz
Yunus Emre - 25-07-2013, 17:48:35Üyeliği durduruldukafa sallayip gecin hocam. Eger siz elinizi uzatirsaniz ve o tutmazsa tum gununuz berbat olur , yaptigini sindiremezsiniz , moraliniz bozulur. O yuzden diger arkadaslarin soylediginin aksine el uzatmanizi kesinlikle tavsiye etmem , neyle karsilasicaginizi bilmiyosunuz.
- 25-07-2013, 22:02:45Üyeliği durdurulduzaten siz sonradan girerseniz selam vermek için insanlar elbet ayağa kalkacaktır bakın bakalım oda ayağa kalkıyor mu ? Herkes kalkar o kalkmazsa hiç bakmayın bile ama kalkarsa o saatten sonra Allahım emri vericeksiniz