Ancak benim gibi muhakkak klasik her sene gidilen yazlıklardan vs. sıkılanlar ve başka (farklı) yerlere gitmek görmek isteyen arkadaşlar muhakkak vardır.
O nedenle bu başlık altında mutlaka gidip görülmesi, vakit geçirilmesi, denizine girilmesi, hatta ve hatta hatunlarına kesinlikle bakılması gereken yerleri önerirseniz çok makbule geçer, ramazan bayramı sonrasında direk gideceğiz çünkü hem bana yardım etmiş olursunuz, hem de herkes bir öneride bulunursa tüm forum üyeleri tatile çıkarken tavsiyeleri değerlendirir.
İlk Öneriler Benden Olsun;
1) Bursa - Küçük Kumla İlçesi; 1-2 yıl öncesinde gittiğim, çok küçük ve nezih bir tatil ilçesi denilebilir.Evlerin hemen karşısında maximum (5-10 Metre) denize mesafe mevcut ve tüm ilçe boyunca iskeleye kadar deniz ile evler arasında up uzun bir yol gider, o uzun yolda dükkanlar, inter kafeler vs. bulunur.Ben gittiğimde denizinde biraz deniz anaları ve torpil adı verilen renkli deniz anası türleri vardı, ama artık temizlenmiştir diye düşünüyorum.Pansiyon fiyatları gayet uygundu.
2) Tekirdağ - Şarköy; Pansiyonları en uygun tatil ilçelerinden birisi şüphesiz Şarköy'dür, full dayalı döşeli herşeyi içerisinde günlüğü 40-45 TL'ye kiralık ev bulabilmeniz mümkün (internet vs. dahil).Onun dışında aklımda kalan yerleri Cumhuriyet Meydanı adı verilen küçük ve şirin bir meydanı var, Taraftar tırları kuruluyor akşamları, gece çarşısı vs. kuruluyor tüm insanlar her akşam çarşıda yürüyüşe vs. çıkıp alışveriş yapıyor bayağı kalabalık ve sağlam bir tatil yeri tercihidir, denizi güzel, derin değil herkesin yüzebileceği seviyede, ara sokakları vs. çok sessiz sakin gerçekten huzur bulabileceğiniz bir yer.
Gençler için şunu da söylemeden geçemiycem, gece klüplerinde veya barlarda çok sağlam kızlar mevcut.
3) Tekirdağ - Kumbağ; Şarköy ile hemen hemen hiç alakası olmayan çok farklı bir ilçe, deniz ile evlerin mesafesi çok yakın yine 25-30 metre en fazla yürüme yolu var, gelişmişlik düzeyi şarköye oranla çok daha düşük ancak gece çarşısı vs. mevcut (çok fazla insan yok) akşamları sessiz ve sakin bir yer oluyor.Ama gece ortamları çok sağlamdır, pavyonlar, gece klüpleri vs. çok sağlam sabaha kadar mekanlar kapanmıyor.Kumbağ'a işiniz düşerse She Club'e mutlaka uğrayın, yalnız yanınızda kız arkadaşınız olmadan içeri almıyorlar, biz arkadaşlarla kapıdan kız bulup takmıştık kolumuza öyle girmiştik içeriye.Bir de Kulup Cevriye'nin gemi ile deniz gezilerine kesinlikle katılmalısınız (hatun düşürmek garanti bekar webmasterler
).Şimdilik aklıma gelenler bunlar, herkesten önerileri bekliyorum.
