• 11-07-2013, 21:27:34
    #10
    Dil öğrenmek uzun bir süreçtir. Gramer öğrenebilirsin internetteni ama kelime bilginide yüksek seviyede tutman lazım. Onun dışında sürekli ingilizce konuşmalar,şarkılar,diziler,filmler dinlemelisin ki konuşulanları anlayabilesin,çünkü çok hızlı konuşuyorlar. Bu işin birde konuşması var, o da pratiğe bakıyor. İnterntte ancak günlük konuşmaları bulabilirsin.

    Kısaca internette öğrenebilirsin birşeyler. Ama devamını gerçek hayatta getirmen gerekiyor her alanda pratik yaparak.

    Ben kursu ancak 0'dan başlayanlara, kelime ve gramer bilmeyenlere öneriyorum. Dil kurslarına gidenlerin %80'i (çevreme bakarak ve genelleme yaparka söylüyorum) hiçbirşey öğrenmeden bitiriyorlar kursu. Sonra cv'lerine Orta seviye İngilizce biliyorum yazıyorlar ama hiçbir yerde kullanmıyorlar. Böyle yapacağınıza hiç gidip para harcamayın 3-4 milyar.
  • 11-07-2013, 22:19:41
    #11
    Çok sıkı çalışırsan 1 senede çatır çatır konuşursun hocam.Kitap oku , çeviri ve film izle bol bol.Gramer'i bir şekilde öğrenirsin ancak kelime bilgisi çok önemli.Kelime öğrenmen lazım yani.
  • 11-07-2013, 23:06:47
    #12
    alınmada hocam

    " Bakmakla Kasap Olunsaydı, Kediler En Usta Kasap Olurlardı. "

    Dil Öğrenme işi O kadar kolay değildir.
  • 11-07-2013, 23:14:36
    #13
    Olumlu/Olumsuz her yorumlara teşekkür ederim. Çatır çutur konuşmayı kısa sürede beklemiyorum zaten. Zamanım bol, yavaş yavaş ilerliyorum. Yabancı dizileri izlemeye başladım şimdilik