• 02-07-2013, 02:34:50
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Fatich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    haftasonu gitmiştim ben 2 günlük 250-300 lira arası mıydı neydi öyle bir şeydi detaylı bilgiyi arayıp sorabilirsin, yaz geldi diye fiyatlarda yükselmede olmuş olabilir.
    Konaklama tabiki oraya göre normaldir bize göre ise şimdi yüksek geldi İnşallah 1.5 ay sonra tazminat alacağız tazminat aldığımda arayıp öğrenirim.

    Aklımda iki yerden biri ağva diğeri büyükada oluyor daha mantıklı daha uygun olabilir artık ona bakacağım bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • 02-07-2013, 02:50:48
    #11
    Agvaya cok gittim. Huzlurlu bir yer. Kafa dinlemek icin iyi. Konaklama yeme icme biraz pahali. Pek aktivite yok nehirde deniz bisikleti ile dolasilabilir. Sahil meydan tarafinda denize girilebilir bir plaja sahip. Ama cok dalgali diyebilirim. Dun orada gubu birlik olarak tekrar dolasma firsatim oldu. Oteller meydanda ve nehir kiyisina dizili. Nehir kiyilarinda ortalama gecelik 120 ile 250 arasi degisiyor. Meydanda kurfali otel eftelya otel var. Fiyatlarini sorabilirsin temizdir. Nehir kiyisinda gittiklerim arasinda ipek koza motel guzel. Konum itibari ile cok huzurlu ve yemekleride guzel. Size onerim firsatlardan takip etmeniz. Yoksa butcenizi zorlayabilir. Bu buyukada icinde gecerli. Ozellikle fiyat acisindan hafta sonu sıkıntı.

    XT910 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  • 02-07-2013, 02:55:13
    #12
    Denizde sizin için önemli ise Akçakese'yi öneririm.
  • 02-07-2013, 10:37:18
    #13
    cevapların hepsini dikkate alacağım, ilginiz için çok teşekkürler, henüz 15 gün var gitmemize, farklı fikirleri olan arkadaşlar yine yazabilirler