• 31-05-2013, 23:07:08
    #37
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu serefsizler olmasa işte adam akıllı insanlar protestosunu yapacak halk daha da kenetlenecek ve istedikleri olacak.Ama yok işte olmuyor her yer it kopuk dolu.
  • 31-05-2013, 23:07:14
    #38
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yahu kardeşim gelde anlat işte burdaki kişilere bunu. işte bizim desteklediğimiz Türk Polisi, sizin desteklediğiniz vatandaş...!!!

    Kimse boş yere biber gazı sıkmaz.

    Siz gidin o hareketi çeken protestucuları destekleyin. Sonra gelin benim zihniyetime laf edin.

    Ben Allahtan polis felan olmamışım, yoksa bana karşımda biri öyle yapacak, agzını burnunu eline verirdim onların.
  • 31-05-2013, 23:08:16
    #39
    Polis maşa aa dostlar. Polisi kullan elin yanmasın, olmadı en zor anda bi bakanı görevden al gene elin yanmasın, sonra bi söz et, bikaç polemik gündem değişir gider..Bu işler böyle hacı
  • 31-05-2013, 23:08:52
    #40
    Üyeliği durduruldu
    ZaferUstun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlerleyen saatlerde ne olur tahmin edemiyorum ama eğer hükümet polisi geri çekmezse iyi şeyler olmayacak gibi bu da sadece dış devletlerin işine gelir.
    Aynen...

    Ekleme : http://tks.ibb.gov.tr/ ibb nin sabahtan beri taksimi gösteren kameraları kapalı. Oysaki yurtdışındakiler canlı yayın yapıyor http://www.vgtv.no/#!/video/65023/di...yer-i-istanbul . Demokrasinizi yeyim ben sizin...

    İzmirde de devam ediyor http://www.martihaber.com/haber/455/...nli-yayin.html
  • 31-05-2013, 23:09:50
    #41
    JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu serefsizler olmasa işte adam akıllı insanlar protestosunu yapacak halk daha da kenetlenecek ve istedikleri olacak.Ama yok işte olmuyor her yer it kopuk dolu.
    Kesinlikle haklısınız fakat bu tür kişiler her zaman araya kaynayacaklardır Dünya'nın neresinde olursanız olun. Eğer sürekli bu tür kişilerin araya gireceklerini düşünürsek her şeye göz yumarsak bunun da iyi olacağını düşünmüyorum.
  • 31-05-2013, 23:10:40
    #42
    deeds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen hükümeti devirmek gibi ülkeyi felakete sürüklemek gibi bir düşünceyi normal karşılayıp bu ülkenin polisine saldırıyorsan bence biberli gazdan daha fazlasını hak ediyorsun demektir.

    Ben 33 yaşında olmamama rağmen bir hakkın vurarak kırarak çevreye insanlara zarar vererek alınmayacağını biliyorum. Darısı senin başına.
    bu ülke bu hükümetten önce de vardı sonra da olacak. hükümet devrilince ülkeye bir şey olmaz, sadece şeriat isteyenlere felaket olur.
    yaş ilerlemiş gözlük gerekebilir yakında. orada saldıran taraf polisler. parkta yatıp kalkan yol kapatmayan barışçı eyleme sabah 5 te baskın yapan, çadırları yakan, gaz bombalarını insanların kafasına, tazyikli suyu insanların yüzüne sıkan da polis. ön yargılarından sıyrılıp vicdan sahibi olursun inşallah. kul değil vatandaş olmak lazım. bir iktşdarı devirmek demokratik bir haktır. orada kafa göz yaran göstericiler değil sözde demokratik vahşi hükümet.
  • 31-05-2013, 23:11:00
    #43
    Demokrasi Türklere kapalı. Pkklılar ve Kürtler ileri derecede kullanabilir ancak Türkler ve kendini Türk hissedenler için yassak..Kendi vatanında aşağılanan tek halk biz miyiz acep..
  • 31-05-2013, 23:11:16
    #44
    ZaferUstun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kesinlikle haklısınız fakat bu tür kişiler her zaman araya kaynayacaklardır Dünya'nın neresinde olursanız olun. Eğer sürekli bu tür kişilerin araya gireceklerini düşünürsek her şeye göz yumarsak bunun da iyi olacağını düşünmüyorum.
    mide bulandırıyorlar
    ve yaptıkları da ister istemez tüm eylem yapanlara yansıyor.
    polis bu iyi bu kötü o kadar kişi arasında ayrıt edemez ki
    o yüzden halk bu itleri gorduğunda ayaklarını eline verecek iş bitecek.
  • 31-05-2013, 23:13:34
    #45
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    turgen de kendi çapında tepki vermiş.. http://tureng.com/

    yalnız olaylar ilk defa bu kadar abartıldı.. medya ve bu durumdan yarar sağlayan bazı kişiler de oyun yapıyor..
    yoksa eylemde olanlardan kaç tanesi yol üstündeki bir çöpü herkesin önünde çöpe atacak kadar cesaretli veya kaç tanesi doğaya zarar gelmesin diye önceden bişeyler yaptı..

    olay çıkarmak için abartan çok insan var.. onlar şu anda o ağaçlarının yararından fazla zarar veriyor..