https://www.r10.net/link-borsasi/1050...satislari.html
arkadaşın link sattığı site: www.aparthotelsopocachi.com
Sözde PR10 muş, ahref den bir bakın
Domain Rank: n/a
tek bir dofollow linki bile yok, htaccess oyunlarıyla info aldırılmış PR10 yapılmış sahte bir siteden yüksek rakamlarda link tanıtım yazısı satılmakta !
https://ahrefs.com/site-explorer/ove...lsopocachi.com
Buna nedense r10 yönetimi göz göre göre izin veriyor ? insan aklına acaba bu satışdan benim şikayet konumu silip duran admininde pay aldığı geliyor !! yoksa buna neden izin verilsin ha hacklink satmışsın ha sahte ranklı site den makale link satmışsın değişen nedir ? bu arkadaşın yaptığı sahtekarlık dolandırıcılık değilmidir ?
ama tahmin ediyorumki bu konuyuda sileceksiniz. Olan herzamanki gibi kandırılmış r10 üyelerine olacak
R10.net neden temizlenemiyor ?
8
●684
- 24-05-2013, 17:10:56Bu adam dolandırıcıydı forumdaki bir arkadaşımın 300 TL sini dolandırmıştı . Forum silinmeden önce sınırsız ban yemişti , tekrar geri geldi foruma. Tabi arkadaşım savcılığa filan gitti , aylar sonra parayı geri yolladı galiba söylediğine göre , yani dikkatli olun derim .. Dolandırmaya devam ediyor demek ki bence konuya ve üyeye göz atmalı @Moderator ..
- 24-05-2013, 17:12:29hocam bu şahıs benide site satışında dolandırmıştı. yukardaki arkadaşımın dediği gibi... yaklaşık 1 yıl önce şikayet ettim mahkemeye verdim beni aradı davayı bırakmam için yalvardı bende paramı iade etmesini söyledim iade etti ve bende geri çektim davayı kesinlikle şikayet etmenizi öneriyorum.
- 24-05-2013, 17:23:29Üyeliği durdurulduSen Yaptın Yani Onları. :PFurkan581907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-05-2013, 17:27:18aa can abim yaBluewater adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten hiç beklemiyodum seni
sen olmasan bunların hiç biri olmazdı zaten
herşeyi can abi sayesinde yaptık. savcılığa kadar götürdü beni sağolsun herşeyde yardımcı oldu tekrardan kendisine teşekkür ediyorum allah razı olsun
(görüşmeyeli uzun zaman oldu be abi
müsait zamanda konuşalım yine) bu arada şahsın ismini vs biliyorsanız yardımcı olmak isterim.
- 24-05-2013, 18:33:36Üyeliği durdurulduChrome daki pagerank eklentisinde adamın sitesi cidden pr10 gözüküyor
Bunu satanda suç yok aslında buna inanıp alanda suç