• 24-05-2013, 09:31:42
    #10
    Alıntı
    letişim Bilgileri Adres : Değirmen Sok. Şaşmaz Sitesi No:19/8 34742 Kozyatağı - Kadıköy - İSTANBUL
    E-Posta :
    Telefon : 0216 410 66 00
    Telefon : 0216 567 23 53
    Detayları öğrenmek için arıyorum ama sürekli meşkul çalıyor. Başvurmam gereken bir ilan vardı ve üyeliğim silinmiş
  • 24-05-2013, 10:06:29
    #11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    1.5 - 2 hafta öncesine kadar kullandıkları scriptte değişikliği gitmişlerdi ama daha sonra site sql injection hatası vermeye başladı..

    Zaman zamanda eski databasenin tekrar yüklenip yok olduğunu görüyorum emin olamadığım birşey var saldırılar ile beraber siteyi toparlamaları süre alacak gibi..
  • 24-05-2013, 10:29:23
    #12
    UMUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Detayları öğrenmek için arıyorum ama sürekli meşkul çalıyor. Başvurmam gereken bir ilan vardı ve üyeliğim silinmiş
    Bu süreçte cevap vermeleri imkansız gibi çünkü ellerinde yedek yok galiba. Çünkü bütün üyelikler ve cv'ler gitmiş. Giriş dahi yapılmıyor...
  • 10-07-2013, 18:03:44
    #13
    Ortaklar arası çatışma sonucu şirket ortakları ayrılma kararı aldı. ortaklardan ayrılan tum site içeriğini ve yedeklerini veritabanı ile sildi ..

    - derken olan uyelıkler, cv ler, başvurulara oldu...
    - bir süre sonra. ortaklar yenı oluşuma girdi.. bu süre içinde ortaklardan biri sıte dosyalarına ulastı dıgerı ıse kopmle sıldıgı yedegı yenı domaine yukledı.. yanı sılınen cv ve basvurular yenıden aktif oldu ama farklı domain ile..

    sonuc olarak suan 2 aktif elemanonline var

    http://www.elemanonline.net/

    http://www.elemanonline.com.tr/

    fakat hangisi orjinal hangısı kıme aıt bende bılmıyorum

    tasarımlar aynı..
  • 10-07-2013, 18:11:18
    #14
    Elemanonline db danışmanlık firmasına aitti. Sanırım alan adı vs. ayrılan kişideydi. com.tr üzerinde db danışmanlık yayın yapıyor. Güzelim siteyi mahfettiler.
  • 10-07-2013, 18:35:09
    #15
    sunucuoptimizasyon.com
    Point adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Elemanonline db danışmanlık firmasına aitti. Sanırım alan adı vs. ayrılan kişideydi. com.tr üzerinde db danışmanlık yayın yapıyor. Güzelim siteyi mahfettiler.
    Sonrada niye Türkiyeden proje çıkmaz derler, 3 kuruş için mız mız çocuklar gibi ortaklık bozuyor adamlar.
  • 10-07-2013, 21:48:31
    #16
    bana hilal mi öyle bi isim artık elemanonline.net kullanıyoruz dedi :S

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:48:31 -->-> Daha önceki mesaj 21:45:17 --

    DusLerforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ortaklar arası çatışma sonucu şirket ortakları ayrılma kararı aldı. ortaklardan ayrılan tum site içeriğini ve yedeklerini veritabanı ile sildi ..

    - derken olan uyelıkler, cv ler, başvurulara oldu...
    - bir süre sonra. ortaklar yenı oluşuma girdi.. bu süre içinde ortaklardan biri sıte dosyalarına ulastı dıgerı ıse kopmle sıldıgı yedegı yenı domaine yukledı.. yanı sılınen cv ve basvurular yenıden aktif oldu ama farklı domain ile..

    sonuc olarak suan 2 aktif elemanonline var

    http://www.elemanonline.net/

    http://www.elemanonline.com.tr/

    fakat hangisi orjinal hangısı kıme aıt bende bılmıyorum

    tasarımlar aynı..
    http://www.elemanonline.net/hakkimizda.php
    hocam bu db de imiÅŸ ÅŸimdik
    http://www.pikodanismanlik.com/ çevirmişler
    http://www.dbdanismanlik.com.tr/
  • 09-09-2013, 16:30:21
    #17
    Üyeliği durduruldu
    Buyrun Eleman Online'a ne oldu sorusunun cevabı.
    ----------------------------------------------------------------------
    Değerli Üyelerimiz;

    2008 yılından beri www.elemanonline.com alan adı üzerinden yayın yapmakta olan web sitemiz, bilişim suçu teşkil eden bir saldırıya maruz kalmıştır. Söz konusu saldırıyı yapan kişiler hakkında yasal süreç başlatılmıştır. Adli süreç sonuçlanıncaya kadar web sitemiz, şirketimize ait olan www.elemanonline.com.tr alan adı üzerinden yayın yapmaya devam edecektir.

    “Elemanonline” markasının tüm kullanım hakları münhasıran şirketimize aittir. Ticari markamızı kopyalamak ve taklit etmek suretiyle, hukuka aykırı yayın yapan www.elemanonline.net web sitesinin şirketimizle hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.

    Saygıyla bilgilerinize sunar, anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

    DB Danışmanlık Hiz. Ltd. Şti / www.elemanonline.com.tr
  • 09-09-2013, 16:43:21
    #18
    sefkom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Buyrun Eleman Online'a ne oldu sorusunun cevabı.
    ----------------------------------------------------------------------
    Değerli Üyelerimiz;

    2008 yılından beri www.elemanonline.com alan adı üzerinden yayın yapmakta olan web sitemiz, bilişim suçu teşkil eden bir saldırıya maruz kalmıştır. Söz konusu saldırıyı yapan kişiler hakkında yasal süreç başlatılmıştır. Adli süreç sonuçlanıncaya kadar web sitemiz, şirketimize ait olan www.elemanonline.com.tr alan adı üzerinden yayın yapmaya devam edecektir.

    “Elemanonline” markasının tüm kullanım hakları münhasıran şirketimize aittir. Ticari markamızı kopyalamak ve taklit etmek suretiyle, hukuka aykırı yayın yapan www.elemanonline.net web sitesinin şirketimizle hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.

    Saygıyla bilgilerinize sunar, anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

    DB Danışmanlık Hiz. Ltd. Şti / www.elemanonline.com.tr
    Duyduğum bir takım etik olmayan şeyler vardı, yazmak istemedim. Açıklama doğru arkadaşlar.