Merhaba
B sınıf ehliyetim var. Şu anda motorum yok ama yakın zamanda almayı düşünüyorum, İst.da arabayla çıkmak artık bütün günün ölmesi anlamına geliyor çünkü.
B sınıfı ehliyet sahibiyken motor ehliyetini nasıl alabilirim? Bütün sınavlara(motor-trafik vs..) tekrar girmek gerekmiyor diye biliyorum ama emin değilim. Alan biri aydınlatırsa sevinirim.
Motor Ehliyeti Almak
10
●983
- 12-05-2013, 15:55:43Üyeliği durdurulduSadece Motor ve Direksiyon Sınavını giriliyor . Bende B varken A2 Almak İstiyordum Sürücü Kursu Öyle BilgilendirdiBartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-05-2013, 16:51:27motosiklet için ayrı sınav var. motosiklet ile alakalı sorular çıkıyo. çıkmış sorulardan bakarak sınava girebilirsin. 25 yada 30 soruydu yanlış hatırlamıyorsam. sonrasında direksiyon sınavı var. yine sürücü kurslarından halledeceksin.
geçtiğinde trafik şubeye gidip ehliyetini veriyorsun yeni ehliyet çıkartıyorlar sana B+A2 yazıyor. - 12-05-2013, 17:06:21Takip Bende Merak Ediyorum.Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-05-2013, 18:53:10Üyeliği durdurulduB ve A2 İçin Ayrı Ayrı Harç Parası Veriyorsun . İkisini Bir Almanın Avantajı Dosya Parası ve İkinci Sefer Ehliyet Almayacağın İçin Tek Kart Parası Veriyor OluşunSemihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-05-2013, 03:20:53Sanırım bi motorda ben alacağım. B ehliyetim var masraflar olarak ne kadar tutar arkadaşlar ?
parası gitti.(dosya+kart+sürücü kursu+maliye parası+parmak izi parası hepsi toplam)