• 07-05-2014, 22:30:42
    Yemin ediyorum konuyu okuyunca huylandım

    Geçmiş olsun hocam bu kıl dönmesi harbiden felaket birim arkadaşlar ayaktan 2 kere ameliyat oldu çektiği acılar göz önüme geldi vallahi içime üşüme geldi Allah düşmanımın başına vermesin
  • 07-05-2014, 22:53:12
    Herkes tekrar etti yazmış keşke benim ki de o fırsatı bulsa yara kapanıp kapanıp açılıyor temiz tuttuğum halde
  • 08-05-2014, 00:11:23
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaslar. Bir haftadir cektigim acilardan, otururamamaktan, yatamamaktan dolayi bugun hastaneye gittim. Genel cerrahide doktor bakti ve kil donmesi oldugunu soyledi. Antibiyotik yazdi. Bitince gel ameliyat olucaksin dedi.

    Bu ay sonu sinavlarim baslayacak. Arastirtirdigima gore 1-3 gun arasi hastanede ve uzerine 10 gun ev istirahat raporu veriyorlarmis. Eger boyle olursa sinavlara giremem ve ameliyat gununu ne zamana verecegi de mechul.

    Ozelde olmayi dusunuyorum ama fiyat konusunda bir bilgim yok. Daha once bu ameliyati olan arkadaslar fiyat ve ameliyat sonrasi gelismeleri aktarabilirse cok sevinirim.
    Hocam ben ameliyat oldum. Orta derece ilerlemişti. Ancak 10 gün falan diye çok abartmışlar sadece 5 gün hastahanede yattım. Sonra dikişleri almadılar ama ben normal hayatıma döndüm. 2 günde bir pansumana gittim. 15 gün sonra da dikişleri aldılar. Yani öyle yatak istirati falan olmadı bende. Sadece 5 gün hastahanede yattım. Ayrıca tekrar falanda etmedi. Tabi benim ameliyatta komple eti aldılar. Bir ameliyat çeşidi daha vardı zannedersem onda tekrar etme olasılığı çok yüksek.
  • 08-05-2014, 02:06:30
    Arkadaşlar ben ameliyat olmadım fakat apse yapmıştı onu doktor temizledi baya yarım saat falan sürdü operasyon ondan sonra yaklaşık 15 gün her gün pansuman oldum. Bu anlattıklarım geçen yaz olan şeyler, bugüne kadar herhangi bir sıkıntı çekmedim. Bakalım yazın ne olacak, yazın tekrarlarsa direk mikro sinüsektomi yöntemi ile olacağım. Çünkü işlerimden fazla uzak kalamam. Çok zor bir hastalık, Rabbim düşmanıma nasip etmesin.
  • 08-05-2014, 02:33:05
    Kıl dönmesiyle ilgili videolara baktımda, insan bakarken bile bi grip oluyor ne biçim kesiyorlar o bölgeyi öyle. İşin zor.
  • 05-07-2014, 13:15:51
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    arkadaşlar dikişlerden akınıtısı gelen oluyır muydu hiç hafif ?
  • 05-07-2014, 21:38:06
    Yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar
  • 06-07-2014, 01:59:08
    Hocam pm den soyledim. Benim yarayi tamamen diktikleri icin akinti falan olmadi. Sizin yara acik birakildiysa olmus olabilir. @by_wezir de oldu o da anlatsin biraz
  • 07-04-2015, 00:52:41
    sıkıntılı bir yer sıkıntılı ameliyat. Allah kolaylık versin. Mikro sinüsektomi yaptırmanızı tavsiye ederim. Tabi aşırı ilerlememiş olması gerekiyor bu yöntem için. Flap gibi yöntemlerde ise tekrar etme olasılığı daha düşüktür ama onun da ameliyat sonrası sıkıntıları çok. En iyisi mikrosinüsektomi. Özel hastaneler de yapan bulunuyor baya. Ayrıca ameliyattan sonra lazerle kıllarınızı aldırın o bölgedeki. Nüks ihtimalini düşürür baya. Bazı prof. hekimler kendi alıyor artık gerçi özele giderseniz.