• 09-09-2012, 09:54:45
    #10
    SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendi açınızdan bakıyorsunuz. r10 forumu yönetimine rapor edeceğim
    karışmasanız daha etik olmazmı sizin host şirketi ile ilgili bilgi isteniyor direk konuya girip birde yorum yapıyosunuz ..?


    bende çalışıyorum şuan için karıncahostingle destek konusunda iyiler fiyatlarıda iyi sayılır hitleri az sitelerde sorun yok ama yüksek hitli sitelerde verim alabilirmisiniz bilmiyorum
  • 09-09-2012, 10:44:45
    #11
    SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendi açınızdan bakıyorsunuz. r10 forumu yönetimine rapor edeceğim
    hocam elbetteki ben kendi görüşümü sundum bu bölüm kişilerin karşılıklı yaşadıkları sorunları dile getirebileceği bir bölüm dikkatinizi çekerim.

    Siz açık yüreklilik ile bu yazınız ile sen konuşamazsın müşterimi kaçırma yoksa seni şikayet ederim diyerek tehditte bulunuyorsunuz!

    bu bölümde ben nasıl biliyorsam onu söylüyorum.

    limitsiz dediniz upload da 25 mb sınırı var site ilk açıldığında php ile upload sınırına ise diyebişi bişi bulamıyorum 1 mb miydi neydi söyledim 8 mb yaptınız. bunu hizmet kaliteniz. sınırsız diyorsunuz birde...

    PARDON üzülerek söylüyorum eklemeyi unuttum limitsiz demek sınırsız demek değildir diye siz söylediniz CANLI DESTEK ile daha fazla yardım edemeyeceğim ticket açın dediniz açtık yine sınır yine sınır

    BAKIN DA ÖĞRENİN LİMİTSİZ NE DEMEK ?
    NOT SİTELER İLE HİÇ BİR BAĞLANTIM YOKTUR !

    http://www.anlambilim.net/limitsiz-nedir-31794.htm

    http://www.nedirnedemek.com/limitsiz...itsiz-ne-demek
  • 09-09-2012, 11:45:03
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    @windturks Karıncahosting bu konuda herhangi bir kullanım şartları, hizmet şartları, detaylı bilgiler gibi bir bilgi sunmadıysa hakı sizsiniz. Ancak bu kadar büyük bir firmanın bu tür detayları atlamayacağını umuyorum. Yüksek hitli sitelerde verimlilik konusunda evet bazı kişiler şikayetçi oluyorlar sanırım. 10.000 tekil sitem için bunu düşünüyorum.
  • 09-09-2012, 11:49:17
    #13
    ata350 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @windturks Karıncahosting bu konuda herhangi bir kullanım şartları, hizmet şartları, detaylı bilgiler gibi bir bilgi sunmadıysa hakı sizsiniz. Ancak bu kadar büyük bir firmanın bu tür detayları atlamayacağını umuyorum. Yüksek hitli sitelerde verimlilik konusunda evet bazı kişiler şikayetçi oluyorlar sanırım. 10.000 tekil sitem için bunu düşünüyorum.
    elimde canlı destekteki görüşme kaydı mevcut orada belirttim sözleşme falan yok ortada o yüzden ben limitsiz istiyorum diye daha önceden belirtilmedi bu kısıtlamalar. dedikleri ise önceden sözleşmemiz mevcuttu yeni sistemimizde sözleşme yok dediler.
  • 09-09-2012, 11:50:34
    #14
    Peki hocam, bunu başka bir ŞİKAYET konusunda dile getirirseniz bu konunun amacı sapmamış olsun. Böylece karıncahosting'e de söz hakkı düşer
  • 09-09-2012, 11:53:03
    #15
    Üyeliği durduruldu
    r10da araştırın geçenlerde bi sunucu değişimi olayı başladı çok kişi mağdur olmuştu. bende kullandım 1 aydı kullanıcagım hizmet ilk hafta taşıdım siteleri.
    herhangi bi sorunda burdan ulaşsanız dahi internet sitemizden ticket açın der açtıgınız ticket cevap almaz.
    2.cisi ciddi sorunlarda telefona cevap verilmez.
    kesinlikle karalama yapmıyorum sadece benim 1 hafta içinde yaşadıgım sorun bunlar
  • 09-09-2012, 11:54:28
    #16
    haklısınız ben sadece görüşlerimi belirttim konuya şahin bey de girince o söylediklerine biraz dünkü canlı destek görüşmelerim de üstüne eklenince sinirlendim açıkcası ondan yaşadığım sorunları konu altında belirttim. şikayet konusuna ise şimdilik gerek yok bunca yıllık bir firmanın bu sorunu düzelteceğine halende olsa inanıyorum. umarım hizmetteki kalitelerini göstermiş olurlar.
  • 09-09-2012, 11:54:47
    #17
    Tabiki hocam, karalama değil sonuçta sorunları dile getirme yeri burası. Bu sunucu değişimi dosya kaybına sebep oldumu ? Firmayla bir arkadaşım 1-2 yıl önce çalışmıştı hiçbir sorun olmamıştı.
  • 09-09-2012, 12:27:32
    #18
    Üyeliği durduruldu
    ata350 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tabiki hocam, karalama değil sonuçta sorunları dile getirme yeri burası. Bu sunucu değişimi dosya kaybına sebep oldumu ? Firmayla bir arkadaşım 1-2 yıl önce çalışmıştı hiçbir sorun olmamıştı.
    Herhangi bi veri kaybına sebep olmadı sunucularını iyileştirmek için taşıma yaptıklarını söylediler. Ama ne olursa olsun. Eğer bi taşıma işlemi yapılacaksa bu barındıralan hesap sahiplerinin bilgisi dahilinde yapılmalıdır. Hiç bir haberimiz yokken siteler 2 gün kapalı kalıyor tümüyle hemde hiç bir şekilde telefonlara cevap verilmiyor sonrada taşıma yapılıyor diye r10'da açıklama yapılıyor.
    Böyle bir davranış işin sorumsuzluğunu gösterir. Eğer taşıma işlemi gerçekleştirilicekse bunu müşterilerine en az 3-4 gün öncesinden haber vermek zorundadır insan.
    Sana tavsiyem hostagor kullanın, adamların Türk çalışanlarıda var artık. Türkçe olarak birebir iletişimde kuruyosunuz kapanma kesilme taşıma. Bu tip olayların ne olduğunu bile unutursunuz