• 11-04-2010, 00:42:23
    #1
    pgh.com.tr

    nasıl bilinir
  • 11-04-2010, 00:59:47
    #2
    Misafir
    site1748 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pgh.com.tr

    nasıl bilinir
    İyi bilirdik rahmetliyi

    Arkadaşım düzgün bir şekilde konu açarmısın? Amaç reklammı yoksa farklı birşeymi?

    Ben bu ismi ilk defa duyuyorum...

    EDİT: + olarak temasını çok beğendim diyebilirim.

    BİR DAHA EDİT: Wa-Re-Z WHMCS Kullanmakta. Report edilmiştir...

    secure.pgh.com.tr
  • 11-04-2010, 01:04:29
    #3
    reklam degil arkadasım soruyorum.zaten benle bi alakası yok
  • 11-04-2010, 03:33:36
    #4
    Adını ilk kez duyduğun firmalar hakkında yorum yapma o zaman. Bilen yazsın.
  • 11-04-2010, 03:42:47
    #5
    Misafir
    KamiLOwen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adını ilk kez duyduğun firmalar hakkında yorum yapma o zaman. Bilen yazsın.
    Kaçak ve illagal iş yapan bir firma, .com.tr alan adına sahip birde...

    Yorumumuda yaparım, reportta ederim, elimden gelen herşeyide yaparım.!

    Varmı ötesi? Bu tip firmalar yüzünden yurtdışından birşey almaya çalıştığımda 1000 dereden su getirtiyorlar. Adamlar Türkiyeye iğne dahi satmayacaklar yakında.

    Biraz düşünerek yazın bana laf sokacağınıza biraz geniş düşünün.
  • 11-04-2010, 03:49:56
    #6
    http://www.karincahosting.com/belge-ve-formlar.php
    http://www.karincahosting.com/kampanyalar.php
    http://www.karincahosting.com/supportdownloads.php
    http://www.karincahosting.com/kurumsal-bilgiler.php
    http://www.karincahosting.com/hizmet-sozlesmesi.php

    Ayrıca sitende Vergi Numaranı ve Telefonlarınıda göremedim. Önce kendi söküğünü dik. PGH'ye laf sokan ayrıca ilk sensin. PGH Kurumsal portföye sahip 8 yıllık bir ltd. şti. dir.

    sen genede elinden geleni yapmaya devam et.
  • 11-04-2010, 03:53:22
    #7
    SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İyi bilirdik rahmetliyi

    Arkadaşım düzgün bir şekilde konu açarmısın? Amaç reklammı yoksa farklı birşeymi?

    Ben bu ismi ilk defa duyuyorum...

    EDİT: + olarak temasını çok beğendim diyebilirim.

    BİR DAHA EDİT: Wa-Re-Z WHMCS Kullanmakta. Report edilmiştir...

    secure.pgh.com.tr

    Bu yaptığınız hiç hoş değil..
    Size mi kaldı firmanın seceresi..
  • 11-04-2010, 03:54:46
    #8
    Misafir
    KamiLOwen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    http://www.karincahosting.com/belge-ve-formlar.php
    http://www.karincahosting.com/kampanyalar.php
    http://www.karincahosting.com/supportdownloads.php
    http://www.karincahosting.com/kurumsal-bilgiler.php
    http://www.karincahosting.com/hizmet-sozlesmesi.php

    Ayrıca sitende Vergi Numaranı ve Telefonlarınıda göremedim. Önce kendi söküğünü dik. PGH'ye laf sokan ayrıca ilk sensin. PGH Kurumsal portföye sahip 8 yıllık bir ltd. şti. dir.

    sen genede elinden geleni yapmaya devam et.
    Sayfalarımız hazırlanma aşamasında, merak etmeyin gerekli belgelerim mevcut

    Kurumsal portfoye sahip şahıs kullandıgı yazılıma 1 lisans dahi alamıyor.

    Boş hikaye anlatmayı geçeceksiniz. Ben doğruları söylediğim için bana karşı bir tavır almanız hiç hoş değil maalesef.

    Buradan PGH yetkilisi kokusu alıyorum bunuda belirtinde tam olsun.!

    Son mesajımdır.

    EDİT:
    bycapslock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu yaptığınız hiç hoş değil..
    Size mi kaldı firmanın seceresi..
    Üzgünüm, bu tür firmalar yüzünden Türkiyede rahat bir iş yapamıyoruz. Mesela cPanel neden Türkçe değil? Yada farklı bir yazılım yada farklı bir program. Çok işimize yarayan herhangi bir yurtdışı ürünü.

    Burada sitem ettiğim tek nokta yurtdışının bizi bu kadar küçümsemesi. Bunun tek geçerli sebebide wa-re-z çok kullanılması... Tıpkı sözde kurumsal PGH gibi.
  • 11-04-2010, 03:56:29
    #9
    SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sayfalarımız hazırlanma aşamasında, merak etmeyin gerekli belgelerim mevcut

    Kurumsal portfoye sahip şahıs kullandıgı yazılıma 1 lisans dahi alamıyor.

    Boş hikaye anlatmayı geçeceksiniz. Ben doğruları söylediğim için bana karşı bir tavır almanız hiç hoş değil maalesef.

    Buradan PGH yetkilisi kokusu alıyorum bunuda belirtinde tam olsun.!

    Son mesajımdır.
    Sizde Karınca Hosting yetkilisi olarak bu şekilde yorum yapmanız hiç hoş değil...