Ozkulanın 2013'den beri bir üyesi ve müşterisiyim.
Bu gün müşterilerimin yoğun mesajı ile web site hostinglerimin hepsinin devre dışı olduğu gördüm.
Ozkulanın internet sitesine girdiğimde sunucuları ankara DC den istanbul DC ye taşıdıklarını ve bu nedenle kapalı olduğu yazıyordu. Mail adresimi kontrol ettim daha önceden bu transfer hakkında bilgilendirdimde ben mi görmedim diye fakat mailde bulamadım.
Şuanda 3 web sitemin bütün hizmetleri durdu daha önce yedek almadığım için yedek bir hosta yönlendirerek devamda edemedim.
Yıllarca profesyonel hizmet verdiğini düşündüğüm @Ozkula; ' ya sormak istiyorum şuanda zararım 20 bin tl civarında. Bu sorumsuzluk benim mi ? siz haber verdinizde ben mi görmedim. Yoksa bu şekilde çat diye fişi çekip sunucu taşıyoruz diyerek sizin mi ?
DÜZENLEME : Yorumlardan öğrendiğim kadarı ile Ozkula tarafından bilgilendirme maili yapmış fakat benim tarafımda hata olmuş sanırım maili göremiyorum. O yüzden firmanın değil benim hatam oluyor. Yani ozkulanın bir sorumluluğu veya hatası yok.
ozkula.com | Haber Vermeden Sunucu transferi hk.
5
●502
- 22-06-2025, 09:56:31Özkula ile daha önce çalışmıştım. Destek talebime çok uzun saatler sonra yanıt vermeleri ve telefonla aradığımda gençten bir çocuğu telefonu açarak kurumsal olmayan konuşması sonrası hemen güzel hostinge taşıdım.
Destek talebine saatler sonra yanıt vermek benim kabul edebileceğim bir konu değildi. - 22-06-2025, 10:01:3310 ve 20 Haziran olmak üzere 2 kere bilgilendirme maili attılar.
- 22-06-2025, 10:25:43Benim mailimde en son 26 mayıs fatura hatırlatması gelmiş başka bir mail yok instagramdan yazdım mail attınızda ben mi görmedim diye dönmediler. neyse o zaman belki benim hatamdır. en azından içim rahatladı yoksa hizmetlerimi farklı bir firmaya aktarmak zorunda kalacaktım. Eğer bilgilendirme yapıldıysa benim hatamdır. konu kilit.

