Arkadaşlar Metelixiz ile çalışan varmı ? Nasıldır sizce firma eksi ve artı yönlerini yazarsanız sevinirim.
İyi Çalışmalar.
Metelixiz.net.tr hakkında
15
●3.906
- 05-05-2009, 17:36:51Değerli müşterimiz, mesai saatlerinde telefon ve diğer zamanlarda e-mail desteğini garantiliyoruz.itunit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir sorun olduğunda ise telefonlara ya da e-maillere cevap vermemek gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Telefonun meşgul olmasını kastediyorsanız bunun için yapabileceğimiz birşey yok. Telefon görüşmesi bittiğinde aramanız gerekirdi. - 05-05-2009, 17:38:05Olabilecek en düşük fiyatlarda maksimum verimi sağlamak için özenle oluşturulan fiyatlarımızı tekrar incelemenizi tavsiye ederiz.helperman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-07-2009, 11:56:47gayet düzgün prensipli çalışan bir firma , arkadaşımla server kiraladık linux şimdiye kadar pek bir sorunla karşılaşmadık zaten sorun oldugunda maille değil telefonla irtibat kuruyorum ben gerektiği şekilde yardımcı oluyorlar.Yakında e ticaret shop işi yapan müşterilerim için 1 tane daha server kiralıycam50 site barındırıcam.
fiyatlarıda gayet iyi bana göre.Görüşmek için randevu alıp firmaya gidip canlıda görüşebiliyoruz.Bana göre en önemli özellikleri farklılıkları serverda trafiğin sınırsız olması , onun dısında karşılaştıgım tek bir sorun var giden smtp sunucular outlook da sorun çıkarabiliyor.Mail geliyor fakat gitmiyor bazen.Webmail lerinin arayüzlerini daha profesyonel ve türkçe olarak kullanışlı yaparlarsa hiçbir eksiklikleri kalmaycaktır. - 22-07-2009, 15:09:423-5 yoruma bakarak kesinlikle iş yapmayınız...
oylama sunalım
ben kötü bir firma olarak biliyorum ve aklıma kazılı çnki sitelerinde 30 gün içinde geri ödeme yapıyoruz diyorlar geri ödeme istedim %30 felan kesinti yapmışlar sonra sordum niye eksik ödediniz diye geri ödemelerimizde kesinti yapıyoruz dediler... :@
10 gb reseller almıştım geçen seneydi sanırım ödeme yaptım hosting yok ortada
telefon açıyorum cevap yok
1-2 kere bağlandım taşınıyoruz dediler sonra taşındık gerekli düzenlemeleri yapıyoruz diyorlardı sonra tekrar aradım bana kalkmış plesk yerine entrenix diye dandik bir server kontrol sistemi sunmuş bi işe yaramıyor
anca hosting açıyorsunuz özellik bile belirtilmiyordu o zaman şimdi nasıl bilemiycem...
- 31-03-2010, 23:47:09ghostdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok nadirde olsa bazı müşterilerimiz yada müşterimiz olmayan kişiler olumsuz yorum yazıyor. Ve bizde bu yorumlara cevap yazmıyoruz. Yorumları değerlendirip öz eleştiri yapıyor ve hizmetlerimizi daha da iyi konuma getiriyoruz.
Sizin yazdığınız bu yorumu gördüğümüzde çok şaşırdık ve cevap yazmadan kendimizi alıkoyamadık. Önelikle firmamız 30 gün değil 15 gün kesintisiz iade garntisi sunmaktadır. İade taleplerinde ödeme KREDİ KARTI ile yapıldıysa sistem üzerinden KREDİ KARTINIZA otomatik iade yapılıyor ve bu şekilde hiçbir kesinti olmuyor. Eğer havale ile ödeme yapıldıysa, hangi hesaba havale yada eft yapmamızı isterseniz havale yada eft işlemini internet üzerinden yapıyor ve işleme göre 1/2,5 tl havale/eft masrafı kesiliyor.
Satın aldığınız hizmetler arasında iadesi mümkün olmayan ve tüketilebilen Google AdWords Reklam Çalışmaları, Banner Gösterim Reklam Çalışmaları, Domain Tescil / Transfer, kodları ile komple size teslim edilmiş yazılım çalışmaları var ise sitemizdeki sözleşmemizde de açıkca yazıldığı ve İnternet hizmetleri sağlayan tüm resmi firmalar gibi çalışıyoruz.
Eğer gerçekten mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen metelixiz.net.tr sitemizdeki telefonla ofisimizi arayak durumu müşteri temsilcimize bildiriniz.
anca hosting açıyorsunuz özellik bile belirtilmiyordu o zaman şimdi nasıl bilemiycem...
Gerçekten sabırla ilgileniyorlar. Fiyatların şaşırtıcı derecede ucuz olması aklınıza kötü birşey getirmesin.