Arkadaşlar KaliteNet Internet Hizmetleri ni nasıl bilirsiniz ?
Kendisiyle Msn Üzerinden Görüştüm Gayet İyi Ve Olanakları Geniş Bir Yer Büyük Ölcüde de Anlaştık Sağlam Bir Yere Benziyor Ama Bir Sorıyım Dedim Sizlere de Siz Kalitenet.net Nasıl Bilirsiniz Oranın Vps'sini Kullanan Varmı İçinizde ? Benim İçin En Önemlisi Kesinti Olmaması Bu Gibi Durumlar Yaşanırmı Kullananlar ?
Kalitenet İnternet HizmetleriNi Nasıl Bilirsiniz?
19
●1.660
- 07-03-2009, 01:00:21
- 07-03-2009, 01:17:50Üyeliği durdurulduarkadaşım kalitenet.net ile gözün kapalı alışveriş yapabilirsin.
bende reseller hizmetini kullanıyorum. ve gayette memnunum.
herhangi bir problem sorun vss hiç çıkmadı.
ayrıca Serkan kardeşimiz'lede msnden çok mubabbet ettik. çok iyi birisi.
Dediğim gibi gözün kapalı alışveriş yapabilirsin
- 07-03-2009, 01:22:08Yorumun İçin Teşekkürler İnşallah Uzun Süre Çalışırız Kalitenet İle Varsa Kalitenet İle İlgili Yorumlarınız Vs Bekliyorum.
- 07-03-2009, 03:28:04Şirket Sahibinin Güvenilir Biri Olması Da Benim İçin Önemli Sanırım Kalitenet de Bir Çok Kişinin Güvenini Kazanmış Deneyip Görücez Bakalım Hizmet Kalitesi Nasılmış.
- 07-03-2009, 09:34:25Merhaba,
Benim şuan Serkan Bey'de 2 ayrı reseller hesabım var. Kendisi destek konusunda hiç sıkıntı yaşatmaz size... Güvenilir bir hosting şirketi... Hatta ben parayı yatırmadan reseller hesabımı aktif etti 1saat sonra parasını yatırmıştım. Size güvenirse eminim güzel hizmet verecektir.
Saygılarımla