Merhaba,
Uzun süredir çalışmakta olduğumuz Eselax firmasında son aylarca ciddi problemler yaşamaktayız. Yaşanan problemler nedeni ile alternatif arayışları içerisindeyiz.
HostLAB isimli firmanın VDS özellikleri fiyatları piyasa şartlarına göre iyi görünmekte. Ancak nasıl bir firmadır?
Özellikle uzun zamandır çalışan kişiler var ise cevaplamasını rica ederim.
HostLAB nasıl bilirsiniz?
13
●2.016
- 28-01-2022, 14:03:30Ben 1-2 yıl kadar önce çalışmıştım kendileriyle. Eski ve köklü bir firma. Memnun kalmıştım.mrsilver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-01-2022, 14:03:41hocam çalişmıştım onunla beğenmedim guzelhosting kulandım sonra odeaweb e geçtim şuan memlunum .
- 28-01-2022, 14:20:55Öyle yapmadığımı nereden biliyorsun?hediyepaketleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O konuya bak istersen çoğu konuyu bile okumuyor satış sayfalarının linkini gönderiyorlar
Mecburen kendim 1-2 firma bulup araştırıyorum keyiften değil yani - 28-01-2022, 14:42:03hosting anlamında çok güzel bir firma fakat vds için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. 3 arkadaşıma önerdim ve ram kullanımları nedense daha yeni kurulmuş bir makine için tavan seviyelerde oluyordu. Sorduğumuzda optimize hizmeti almamız gerektiğini söylediler. Ben dedicated almıştım ve memnun kalmıştım. Yani biraz nötrüm bu konuda ama günün sonunda bir sunucu almak istediğimde fiyatlarına ilk baktığım firmadır. Garip bir ilişkimiz var
- 30-01-2022, 02:07:58Hostlab ile kısa bir süre hizmet aldım. VPS sunucuya sürekli belirli zaman dilimlerinde küçük çaplı saldırılar geliyordu. Sunucu kitleniyordu sunucudaki güvenlik duvarı kapalıymış açtım biraz faydası oldu ama sürekli kilitlenen bir sunucu yıldırdı aynı eselax gibi bırakmak zorunda kaldım. Şuan bende eselax firmasındayım ilk zamanlar iyiydi ama sık sık kesinti başladı son bir kaç ay evvel veri merkezi değiştiler ondan belirlidir işleri ters gidiyor.
