Merhaba Arkadaşlar, VPS veya Dedicated Düşünüyorum. AselNetworks gözüme çarptı birkaç konuda Hizmetleri Nasıl ?
Kullanan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.
Hizmet en önemlisi bizim açımızdan bu yüzden müşterilerinin burada onlar haklarında biraz bilgi vermelerini istiyorum.
Saygılar
İyi çalışmalar arkadaşlar.
ASELNetworks Nasıldır Acaba ?
5
●597
- 30-11-2008, 17:35:02Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ben kendilerinden 1 aylık vps aldım aldıktan sonra beklemediğim kadar iyi bir servis ve hizmetle karşılaşınca 1ay daha uzattım yarın bir 3aylık daha uzatacağım.fiyat performans olarak makinelerin çok iyi olduğunu söyleyebilirim.1-2 gün önce veri merkezlerini taşıdılar yeni veri merkezleri daha da hızlı.satış sonrası destekleride çok hızlı msnde 24 saat online destek var ve sorun oldumu anında müdahale ediyorlar ve sorunu çözüyorlar.kısacası çok memnun kaldım.bu firma ile çalışmanızı öneririm..
- 01-12-2008, 00:50:09O değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz. Biz her zaman size iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Yeni yere geçmemizdeki tek sebepte bu idi zaten.
Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, info@aselnetworks.net adresi ile veya 0312 283 97 91 numaralı telefondan bizimle irtibat kurabilirsiniz.
Saygılarımla
Serkan KILIÇ - 27-12-2008, 17:17:02Üyeliği durdurulduFirma ile çalışma noktasına geldik ama direkten döndük.
Hizmet konusunda çalışmamış olsam da iyi olduklarını tahmin ediyorum.
Sitelerimi tek tek taşımak için saatlerce uğraştılar saolsunlar. Siteler taşınmayınca o kadar emeğe rağmen ücreti iade ederiz hiç problem değil dediler ve vps yi iptal ettiler .
Tabi ücreti geri göndermemiş olmaları ve msnde hatırlatmama rağmen cevap vermemeleri ve ücret 30 lira gibi minik b, rakam olsa da başka bi ödememde bana son dakika golü atmaları da belirtmem gereken ve buraya bu yazıyı yazmamın ana nedeni.Mesele ücret değil , hizmetlerinden dolayı paranın hesabımda olduğuna emin olmam ve başka bi ödememde söz verip o anda 30 lira için kıvırmak zorunda kalmam beni üzdü açıkcası.
ve o paradan da ümidimi kestim şu anda.