Kendisinden Decidated sunucu almayı düşünüyorumda. Kendisi ile yaptıgımız görüsmede saolsun yeterince çözüm üreterek yardımcı olmaya calıstı.
Birde siz r10 kullanıcılarına sorup tamamen emin olmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar.
trwebserver firmasını nasıl bilirsiniz
5
●722
- 28-03-2008, 18:20:03Benim bir arkadasim reseller aldi ordan, bildigim kadari ile serverlerinin hizi ve desteklerinden baya memnundu..
- 28-03-2008, 18:58:17Decidated İse Trwebserver çok mükemmel calıstıkları firmalar olsun kendileri olsun işinin en iyisini yapan şirketler şirket sahibinin yabancı dili oldugundan dolayı calıstıgı firmalar ile destek irtibatı cok iyi ve ulasabilmek istediğiniz zaman ulasabiliyorsunuz yetkiliye şimdiden hayırlı olsun
- 29-05-2008, 12:24:12Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Biz Server kiraladık 10 gündür yoklar piyasada
https://www.r10.net/hosting-sirketler...ht=trwebserver - 05-06-2008, 16:42:13Ben de aynı konudan şikayetçiyim.
Adamlardan reseller aldım, parayı peşin ödedim, ilk günden kesintiler başladı.. Kesinti demek yanlış olur resmen hergün saatlerce server kapalıydı. Daha sonra sunucuarda problem olduğunu, plesk panelden cpanele gececeklerini söylediler (cpanel kulanıcısı olmadığım halde sesimi çıkartmadım pleske geçtik.) Şu anda sitelerim çalışıyor ama panele ulaşılamıyor, öylece kalakaldım. Birkaç gündür mail atıyorum ama ilgilenen yok.
Buraya 50 kere yazmayı düşündüm, adamların adı kirlenmesin dedim yazmadım ama artık lanet olsun.. başka bişey demiyorum.
Not: *********** olduklarını sanmıyorum.. Ama profesyonel hiç değiller..