Merhaba Degerli R10 üyeleri
Damlahosting ten sunucu kiralayan vds/vps hizmeti alan varsa destek departmanı ve firmanın genel yaklaşımı hakkında bilgi iletirlerse sevinirim
Damlahosting.com Nasıl Bilirsiniz
9
●2.349
- 15-03-2015, 16:31:22
- 12-04-2015, 21:00:14Yaklaşık 3 aydan beri Damlahosting ile çalışmaktayım şuana kadar destek departmanıyla iletişime geçicek herhangi bir problemim olmadı. VDS ile ilgili bir soru sorduğumda hızlı bir şekilde yanıtlayıp detaylı ve güzel bir şekilde açıklamalarını yaptılar.
Başka firmalarda "sunucularım" olmasına rağmen tavsiye ediceğim bir firmadır. - 16-04-2015, 12:57:398 yıldır çalıştığım ve ismini vermek istemediğim hosting firmasını bırakarak damlahosting ile çalışmaya başladım. Hata yapmışım. Ama damlahosting ile çalışarak değil, 8 senedir bu firmayı bulupta çalışmadığım için. Kendileri ile şahsen çalışmaktayım. Xxxx hitli sitem ve bunun haricinde yeni siteler için kullanım yapmaya devam etmekteyim. Fiyat noktasında takılmayınız çünkü verdiğiniz paranın hakkını fazlası ile alırsınız. Aylardır 1 sefer kesinti yaşadım oda 2-3 dk ile kısıtlı idi. Tavsiye olunur.
- 17-05-2015, 11:53:13Yıllardır birçok firma ile çalıştım şunu samımıyetle söylüyorum website online destek kısmı üzerinden verilen desteği hiç bir firmada bu kadar ilgili görmedim üstelik sponsor hosting kampanyası kısmından hizmet aldığım halde umarım bu ilgi ve alakayı hiç bir zaman kaybetmeden devam edip dahada çok ilerlerler.Mustafa beye Teşekkürler.
- 20-05-2015, 20:04:362 aydır sitem için up/down sunucu alımları gerçekleştiriyordum, son zamanlarda alastyr saçma sapan yavaşlama ve cpu sorunları, askıya alınmalar yüzünden yeni hosting arayışları içerisine girdim. r10'da konu açtım aradığım ilgiyi ve hizmeti bulamadım. Ahmet Bey sağolsun son derece ilgili birisi. Kendisi tüm işlemleri gerçekleştirdi ve hiç sorun kalmadı. Gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir firma hizmet farkı ortada. Beni kaostan kurtaran Ahmet Bey'e buradan teşekkürlerimi sunuyorum.