ingilizce sitelerim için abd lokasyonlu bi firma ile çalışmayı düşünüyorum, hostgator en iyisi diye okudum sağdan soldan
hostgator ile çalışan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi? .. hiç kesilme oldu mu sitelerinizde, en önemli nokta bu benim için .. ayrıca herhangi bi sorun 1 gün içerisinde çözümleniyor mu, yani soruya-cevap hızlı mı?
Hostgator kullanan arkadaşlar yardım lütfen
5
●816
- 23-08-2013, 01:06:37
- 24-08-2013, 13:19:44Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.WebForWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hostgator 1 hafta önce bir kesinti yaşadı. Ancak şöle anlatayım ben yaklaşık 7-8 yıldan beridir hostgator'dayım, ilk defa böyle birşey oldu.
Sorunun her ne olursa olsun online chatteki elemanlar çok yardımcı oluyorlar. "Burakreis" adındaki türk çalışan bu işleri artık bizim için daha da hızlandıracak.
Bunun yanında %30 gibi büyük indirimleri kaçırma, Ağustos 31 de bu indirim de bitiyor. Kupon: hosting30now
kaynak: http://hostgatorkupon.com - 02-09-2013, 19:17:27ben 1 yıldır kullanıyorum. kesintinin ne olduğunu unuttum..
Daha önce türk firmalardaydım. her hafta tiket açmaktan sıkılmıştım.
biraz pahalı hostgator ancak zaman kazanıyorsun ve stresin olmuyor.
Sıkıntı yaşadığım firmalarda hep db ve mysql sıkıntısı oluyordu. durduk yere sitelerimde bozukluklar oluyordu.