Merhaba, Bilmiyorum anlatmaya nasıl başlıyacam biraz karmaşık ama Kaç gündürlü boşlukta yaşıyor gibiyim. uyuyamadım size danışmak istedim.
Çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı off topic bölümüne en az 4 5 tane konu açmışımdır belki onunla ilgili. 9 ay önce işte olanlar oldu kız beni sevmediğini söyledi ve gitti.

Aşırı derecede çok seviyordum aramızı düzeltmek için neler neler yaptım ama olmadı . 9 ay boyunca neler yaşadığımı Allah bilir dayanacak gücüm kalmadı artık. Tek avuntum Ahirette Cennette onunla birlikte olmak en azından cennette onu görmekti. 3 4 gün önce konu konuyu açtı sordum. bana cennette bile yanımda olmak istemediğini söyledi.

Tek yaşam amacımı tek avuntumu kalan son ümidimide aldı götürdü.
Kaç gündürlü ondan sanki boşlukta gibiyim o son söylediğinden sonra nerdeyse benim için cennetle cehheneminde farkı kalmadı.
Allah nasip ettide cennette gittik diyelim. Onu görebilir onun yanında olabilirmiyim ? O istemiyor ama ben onun yanında olmak istesem onu görmek istesem kabul olurmu ?
yaşım 18 bu yaşıma kadar hiç kimseyi kendimden çok sevmedim bu zamana kadar toplamda 2 tane kız arkadaşım oldu 18 yaşımdayım ama 30 yaşındaki bir adam gibi düşünebiliyorum
neden sevgilim yok ?
biliyoruzki bu yaşlardaki ilişkiler uzun sürmüyor ve ben çıktığım her kıza bağlandım sevdim ayrılınca çok acılar çektim çünkü dünya üzerinde onun eşi benzeri yok birdaha onun gibisini bulamayacağım o dünyada tek , bunları düşündüm yaklaşık 3 yıldır sevgilim yok kafam çok rahat diyeceksinizki bunları neden anlatıyorsun.Elbet ayrılık unutulur ama önemli olan üzerine yenisi eklenmesin öyle birini bulunki sizi her halinizle sevsin ve size sadık olsun.Allah hayırlısını nasip etsin herkese.