Hala Bunlar Varmı - R10.net
0
Giriş Yap
Kayıt Ol
Hala Bunlar Varmı
14
●
380
R10.net
Gündem & Off-Topic
MaxiGeyik
Hala Bunlar Varmı
1
2
18-05-2007, 12:09:32
#1
izmirli_
bana adamın biri fake mail atmış
ama gerçekçi gibi de yani hala bu lamerlardan varmı ya piyasada.gönderenin email adresine bakarmısınız
18-05-2007, 15:22:38
#2
Fatih33
Üyeliği durduruldu
oooo olmazmı
Sen boşversene lamerler bu sıra dahada arttı
19-05-2007, 08:02:33
#3
ErsinAcar
Üyeliği durduruldu
Fatih adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
oooo olmazmı
Sen boşversene lamerler bu sıra dahada arttı
aynen cafede cs oynarken canı sıkılan heykır aga oluo yaw
19-05-2007, 14:57:23
#4
sempaty
Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
bu fake filan değil. windows live ın mailleri bi süredir **.msn.com subdomainlerden geliyor
19-05-2007, 16:48:18
#5
izmirli_
communications_msn_cs_trtr@ diye bir msn mi kullanıyo live
19-05-2007, 17:06:04
#6
Onurss
Platin üye
Pek Fake'e benzemiyor sanki..Ama güvenligimiz için her an herşeyden şüphe etmek lazım
19-05-2007, 18:13:38
#7
sempaty
yok güvenmiyorsanız full header yapıp gelen ip adresine bakın
resmi bir mail adresi. ama ben de saçma buluyorum böyle karışık bi adres kullanmasını
19-05-2007, 18:15:19
#8
CaLViN
cimail ne
20-05-2007, 01:38:33
#9
izmirli_
HostBank adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
cimail ne
bende diyorum ya hocam
1
2
×
Beğeniler
×
Değerlendirmeler