• Bugün, 02:56:09
    #1
    bazı insanlara gerçekten anlam veremiyorum ben güldüm siz de gülün arkadaşın sitesinin temasını çalmışlarmış eee satıyorlarmış marka ve tasarım patentli kuruluşmuş bu site hmmm

    hayır sen hangi paket satış sitesini özgün gördün ki mesela

    işin komik yanı da şu gözü olan herkes sitenin renk paleti dışında hiçbir şeyinin aynı olmadığını sadece tema rengi ve yapısının benzediğini görür

    e kardeşim o zaman senin siten de diğerinin yapısıyla aynı renkleri farklı sadece e o zaman sana da telif atsınlar.

    trde öve öve bitiremediğiniz smm panelleri bile yurtdışından araklama tema kullanıyor arkadaş kendi tasarımının lisansını almışmış

    şu tarz olaylar artık aldı başını gitti zamanında smm panel teması yaptık tasarımcı görüş konusu açtı tasarımcıya şikayet konusu açtılar sebep neymiş sidebar aynıymışmış

    vallahi sizi seçerek getiriyorlar bu foruma. dümdüz sidebar esinlenirsin edersin kendi temanızı yaparken hiç bir yere bakmadınız etmediniz sanki.

    adam özgün içerik çıkartmayabilir, ama httrack'dan geçirmemiş siteni sıfırdan bir yazılım yapmış benzer bir tema ile neyin peşindesin yani dava açsan ne olacak.

    takipçi h*lesi diye video çekip sitenize trafik çekiyorsunuz tema çalınınca şikayet konusu, sanki kendi yaptığınız çok etik.


    iyi geceler r10.
  • Bugün, 02:59:15
    #2
    Haklısın, herkes aynı hazır yapıyı kullanıp özgünüm diyor.
  • Bugün, 03:03:52
    #3
    GEOKOZ 🕸️
    @EmreGuven; hocam tarafından özenle çizilmiş https://emree.net/work/takipze-arayuz-calismasi
    Patentlenmiş bir tasarım hocam. Ortada bir emek ve harcanan zaman var. Ayrıca resmi tescil söz konusu.
    Stratejiyi etik dışı bulmanız çok tuhaf.
    Taşı taşa sürten mağara adamlarından farkı yok konunuzun.

  • Bugün, 03:07:58
    #4
    Yanlış bir konu olduğunu düşünüyorum. Emek verdiğiniz bir şey için böyle konu açılsa hoşunuza gitmezdi ki diğer konu sahibininde gitmeyecektir
  • Bugün, 03:08:56
    #5
    SEOKOZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @EmreGuven; hocam tarafından özenle çizilmiş https://emree.net/work/takipze-arayuz-calismasi
    Patentlenmiş bir tasarım hocam. Ortada bir emek ve harcanan zaman var. Ayrıca resmi tescil söz konusu.
    Stratejiyi etik dışı bulmanız çok tuhaf.
    Taşı taşa sürten mağara adamlarından farkı yok konunuzun.

    ortada bir vaat var, takipçi. gönderiliyor mu, kupon gözüküyor.

    e vaat gerçekleşti mi? hayır.

    etik dışı değil de nedir?

    ortada arayüz çalışması da olabilir, ama bu temanın kopyalanamayacağı anlamına gelmiyor kaldı ki diğer arkadaş da zaten kopyalamamış. benzerini üretmiş kendisi yazmış / yapay zekaya yazdırmış ve satışa sunmuş.

    kaldı ki zaten paket satış temaları yapı itibariyle ne kadar farklı olabilir.

    tamam resmi tescil türkiyede kopyalanmasının önüne geçebilir ama türkiye harici önüne geçebileceğini pek zannetmiyorum ancak ortada yine bir kopya yok. arkadaşın çizdiği tasarım fazlasıyla detaylı bir tasarım diğer arkadaşın ortaya koyduğu temada ise ne aynı animasyonlar var ne aynı ikonlar var ne aynı font var. ortada kopya olan ne. yapı ve renk paleti mi.
  • Bugün, 03:10:25
    #6
    WxTimer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanlış bir konu olduğunu düşünüyorum. Emek verdiğiniz bir şey için böyle konu açılsa hoşunuza gitmezdi ki diğer konu sahibininde gitmeyecektir
    etik olmayabilir ama "kopya" sayılacak ve şikayet konusu açılacak türden bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
  • Bugün, 03:24:25
    #7
    emek verilen bir şeyin kopyalanması hoş değil fakat maalesef bu dönemde ekran görüntüsü alınıp aynı template i çıkarmak 10 dakika sürüyor. galiba alışmak gerekiyor.
  • Bugün, 03:26:21
    #8
    adamın temasını tamamen çalmış hocam açıkçası o siteyi bende görmüştüm özgün bir teması var
  • Bugün, 03:31:50
    #9
    hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    adamın temasını tamamen çalmış hocam açıkçası o siteyi bende görmüştüm özgün bir teması var
    tamamen kopyalamak/çalmak demek dümdüz httrack ile siteyi çekip giydirmek demek değil midir yanlışım varsa düzelt hocam. ben yanlış görmüyorsam sitede yapı aynı, renk paleti aynı.
    yapay zeka ile kopyalanan bir temanın kopya niyetiyle yapılmış olsa bile font, renkler, header'daki açılır paneller'i birebir kopyalayamaz.
    "tamamen çalmış" denecek ne var sitede ben sana 20 tane fark sayarım eksik olarak, benziyor mu benziyor eyvallah ama bu paket satış sitelerinin %90'ı aynı yazılımları kullanıyor yapı olarak ne kadar fark edebilir hani özgün tema bana göre alışılmışın dışında bir tasarım olması gerekir yapı herhangi bir paket satıştan farksız yani benim gözümde tek bir site değil herhangi bir site.

    açılır panellere baksan bile fark ortada zaten bir tasarımcının çıkarttığı işi yapay zekayla birebir kopyalayamazsın kolay kolay.