csharpcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pardon kardeşim sadece 2 kuleye 181 milyon lira gitmiş. kaynak istersen: https://www.ankara.bel.tr/haberler/1...aciklama-17974
abb web sitesine inanmazsan da biraz protein ye, kafan çalışsın
Selamlar, ilettiğiniz kaynakta 181 milyon tl anıt ve çevre düzenlemesi için harcanacak tutar yazıyor yani 2 kule için ödenen para değil anıtın çevre düzenlemesi de dahil o paraya. Toplam 2,2 milyar TL ise bütün projeyi kapsıyor okuduğum kadarıyla.


https://www.youtube.com/watch?v=CR4xeJNNt7A


Youtube'da araştırınca da proje için yukarıdaki gibi bir videoya ulaştım. Sizin söylediğinize inanıp araştırmasam "2 kuleye bu kadar para mı harcanır" diye söylenip, sayıp sövüp geçecektim.

Eğer samimi bir eleştiri yapacaksanız 2019 yılında dinazor park'a haracanan 750 milyon doları eleştirin, veya bir gong çalması için bir mankene 41 milyon TL ödenmesini eleştirin de samimiyetinize inanalım.

Düzenleme; Bir sonraki mesajınızı cevabımı yazdıktan sonra gördüm zaten eleştirmişsiniz. Bende taraf tutmuyorum sizin gibi fakat bu park olayı sizin düşündüğünüz veya anlattığınız gibi iki kuleden oluşan bir proje değil benim gördüğüm kadarı ile. Belki sizde eksik araştırma yapmış olabilirsiniz tekrar gözden geçirebilirsiniz dilerseniz