• 06-03-2007, 03:31:12
    #1
    Zengin bi çift evlendikten sonra balayını geçirmek üzere İtalya’ya gitmiş. Roma Meydanı’ndaki bi otelin balayı dairesine yerleşmişler ve burada mesut bi hafta geçirmişler.

    Aradan bir yıl geçmiş. Evlilik yıldönümleri yaklaştığında kadın, “Hadi romantik bi’şey yapalım. Mesela, evliliğimizin birinci yılını, balayını geçirdiğimiz odada başbaşa kutlayalım” demiş kocasına. Adamın da hoşuna gitmiş fikir ve aynı otelde yer ayırtmış.
    Yurtdışına gidenler bilir, otellerde ya “pay tv” denen (bizdeki Cine 5 gibidir de kapalı devre yayın yapılır) sistem vardır, seyrettiğiniz kadarını ödersiniz, ya da resepsiyonda bi’takım filmler bulunur, bunlardan dilediğinizi kiralarsınız. İşte bu İtalyan otelinde ikinci sistem uygulanıyomuş. Yani resepsiyonda kiralık filmler varmış. Bizim çift laf olsun diye bu filmlere göz atarken “Balayı” adında bi ****** film olduğunu görünce “Ay, günün anlam ve önemine ne kadar da uygun. Kiralayalım bari bunu” demişler. Akşam olmuş, şampanyalar içilmiş, sıra o işe gelmiş, bu arada adam da ortama biraz “ışık gelsin, can gelsin” diye videoya filmi koymuş. Veee tahmin ettiğiniz gibi, ****** film diye kiralanan kasetin, balaylarında gizli kamerayla çekilen performansları olduğunu görmüşler. Kızılca kıyamet kopmuş taabi. Bizim çift otelden çok yüklü bi tazminat almış almasına da sonradan anlaşılmış ki film sadece otelde kalmamış, dışarıya da dağıtılmış.
  • 06-03-2007, 04:55:49
    #2
    Üyeliği durduruldu
    vay be o anı düşünemiyorum
  • 06-03-2007, 08:19:09
    #3
    Demekki bu işler otelde yapılmaz süperdi
  • 06-03-2007, 08:36:26
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    gerçekde olabıelcek şeyler lsıtesınde bence bu o derece
  • 06-03-2007, 12:14:10
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Yorganın, çarşafın altından çıkmayacaksın
  • 06-03-2007, 12:28:41
    #6
    berk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yorganın, çarşafın altından çıkmayacaksın
    O zaman ne işin var otelde otele gittin mi değişik fantaziler yapacaksın yoksa gitmenin ne anlamı var
  • 22-07-2008, 09:57:26
    #7
    << Konu eski Ama rastgele denk geldi >>

    Değişik bir filmmiş
  • 22-07-2008, 10:19:09
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Vay be hısım akrabalara rezil olmak çok kötü birşey
  • 22-07-2008, 10:23:14
    #9
    Üyeliği durduruldu
    böyle bir tesadüfün olacağını sanmıyorum ama komik