Hayat hakkında ufak bilgi vermek isterseniz çok sevinirim.
Benim aklıma takılan şeylerden biriyle başlayalım.
İlk konu olarak:Toplum içinde konuşurken sözlerimize çok dikkat etmemiz gerektiğini hepimiz biliyoruz.İnsanların bu konuda çok hata yaptığına şahit olmuşuzdur.Bazen kendimizde bu hatalara düşeriz.Ama başkalarının yaptığı ve yaptığından takdir aldığı şeyleri bizde yaparsak işler çok çok kötüye gidebilir.Mesela, bir arkadaş topluğu(kızlı, erkekli) içinde erkeklerden biri kızlarla bel altı muhabbetlerin, espirilerin kralını yapar siz sadece ufacık birşey söylersiniz hemen size sapık gözüyle bakarlar.Bu neden böyledir.Kızlarla bel altı muhabbetini ilk başlatan mı kazanır?Bir erkek kızlarla bel altı muhabbeti yaparken araya girilmemelimidir?
NOT: Konuyu kişisel olarak açmadım isteyen sorusunu sorabilir.Maksat olabildiğince hayatla ilgili küçük ama önemli bilgiler edinebilmek.
Hayatın Püf Noktaları
2
●145
- 02-03-2009, 20:11:39ne alakası var ilk başlatan kazanır diye
ne muhabbeti ya hem böyle
neyse..
birşey söyleyince karşındakinin yüz ifadesinden ne söylemen ne konuşman ne konuşmaman az çok belli olur buna göre konuşacağın şeyi kesmen yada devam edebileceğini görebilirsin bu her konu için böyledir. ama bu konu neden maxigeyikte anlamadım
- 02-03-2009, 21:45:58Üyeliği durdurulduAlakası var mıdır diye sormuştum.RrRras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En uygun yer burası diye düşündüm.RrRras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne muhabbeti ya hem böyle
neyse..