• 02-07-2022, 15:24:53
    #1
    Geçenlerde forumdan birisinden bir iş aldım. Beraber deneme yaptık hocam süper bu şekilde yapalım dedi gayet iyi fiyat verdim yapılacak ise dair. Bir iki saate ödemeyi gondericem hocam IBAN verin dedi verdik ödeme bekledik bir türlü gelmedi. Neyse ki ise baslamamistim. Yazıyorum cevap yok en son iletilmemeye başladı yazdıklarım. Bir gün iki gün derken ses yok. Bazen şikayet konularını geziyorum öylesine ne olmuş bitmiş derken bir baktım ki arkadaş işi başkasına vermiş o da ödemeyi alıp işi yapmadan engellemiş şikayet konusu açmış.

    O gün benim o paraya ihtiyacım olduğu için o işi aldım ve kendisine de belirttim özellikle. Buna rağmen işi bana vermedi, bir de üstüne adam gibi çıkıp işi başkasına vermem lazım demedi hem zamanımı çaldı hem de ihtiyacimin çözülmesine o gün engel oldu. Siz şimdi bu adam ( adam diyorum diye adam yerine koymuyorum) dolandırıldı diye sevinir misiniz? Yoksa üzülür müsünüz?
  • 02-07-2022, 15:28:07
    #2
    sevinirim. açıklama yaparak başkasına verse nötr.
  • 02-07-2022, 15:28:44
    #3
    Arkadaşın size işi vermek gibi bir zorunluluğu yok ama başkasına verdiyse size söylemesi lazımdı. Ayrıca işe zaten başlamamışsınız yani herhangi bir emek daha ortaya konulmamış. Dolandırılmamışsınız.
  • 02-07-2022, 15:29:05
    #4
    Platin üye
    Sevinirim. Üzülmem. Karşı tarafa en azından hocam askıya aldım bir süre yazabilir. Çok mu zor yanıt vermek. Hadi hayır demeye utandı desek yazılanlara dönmemek daha kötğ
  • 02-07-2022, 15:30:29
    #5
    SayfaSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşın size işi vermek gibi bir zorunluluğu yok ama başkasına verdiyse size söylemesi lazımdı. Ayrıca işe zaten başlamamışsınız yani herhangi bir emek daha ortaya konulmamış. Dolandırılmamışsınız.
    Şu yazıyı bir daha okuyun. Dolandirildim demedim o dolandirilmis dedim buna sevinir misiniz diye sordum. Ondan sonra tekrar yorum yapın lütfen.
  • 02-07-2022, 15:32:54
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Sevinirim hocam Tekrar size dönerse 2 katı fiyat çekin.
  • 02-07-2022, 15:33:54
    #7
    Son kısmı okurken bile içimin yağları eridi öyle söyliyim .d
  • 02-07-2022, 15:34:32
    #8
    takipvebegeni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sevinirim hocam Tekrar size dönerse 2 katı fiyat çekin.
    Valla hocam engelledim zaten istese de dönemez artık. Ayrıca o gün gerçekten ihtiyacım vardı istesem borç alırdım ama borç almak yerine emegimle kazanayım dedim görüştük anlaştık ödemeye gelince kayıplara karıştı 😅 ona mustehak diyorum
  • 02-07-2022, 15:34:53
    #9
    Tabikide sevinirim