• 28-05-2022, 20:56:12
    #10
    GZR
    Tek Niyet: Memnuniyet ✅
    Noxrem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok canım sadece ona küsmüştüm yeni insanlara, yeni şans
    ReaptioS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Garsonluk yaparken o kadar çok utanç verici an yaşıyorsunuz ki anlat anlat bitmez. Geceleri aklıma geliyor arada uykularımı kaçırıyor.
    Antalya'da çok büyük bir otel zincirine ait bir otelde komilik yapıyorum. Tabi otelin %90'ı rus misafirlerden oluşuyor o sıralarda. Bende sadece 10 kelime Rusça ile hayatımı idame ettiriyorum. Odalara Set-up dağıtma işini yapıyordum öğleden sonraları. Yani odanın konsepti neyde ona uygun pasta şarap vb bırakıyordum. Bir tane odaya doğum günü için pasta bırakacağım sırada odadaki rus hanımefendi elimde pastayla görünce inanılmaz mutlu oldu ve hararetli bir şekilde gülerek konuşmaya başladı ben sadece teşekkür ederim kelimesini anladığım için bir süre sonra konuşmasının ardı arkası kesilmeyince kulağımı ve ağzımı işaret ederek sağır ve dilsizim anlamında davrandım özür diledi ve o şekilde kapattı kapıyı.
  • 28-05-2022, 21:09:22
    #11
    6. sınıfa gidiyorum kübra bir kız vardı, arkamda oturuyordu bir gün içimden o kadar mektup yazma isteği geldi ki, müzik öğretmeni şahin hocanın dersinde, A4 bulunuyordu yanımızda bir sayfa yazı yazdım, katladım üstüne de bir kaç cümle yazdım şahin hoca gördü. Aldı kağıdı elimden, okumayın öğretmenim desem de dinlemedi başladı okumaya, hoca ciddi ama sınıf arkadaşlarım bu duruma çok fazla güldü 6. sınıfın ikinci dönemindeydik okul bitene kadar alay ettiler benimle.

    Mektubum da kendimden de bahsettiğim yerler olduğu için hem çok utanmıştım 23 yaşındayım o günden sonra bir daha bir kıza açılamadım doğru düzgün hem utanç olarak hemde koskoca bir korku olarak kaldı yıllarca.
  • 28-05-2022, 21:44:46
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Karnım ağrıyordu tuvalletteydim. Annem okula yetişmem için acele etmem gerektiğini söyledi bende hızlıca çıkıp okula gittim. Okula gidince fark ettim ki ayağımda tuvalet terliği vardı.