• 08-04-2022, 23:20:57
    #37
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam laiklik ne alaka ? +18 videolara bence 18 yaş altı erişmemesi lazım Laiklik din ile devlet işlerinin bir araya getirilmemesidir Alkol snap'i atıp laiklik yazan ergenler gibi olmuş konunuz
    Evet hocam bende zaten 18 yaş altılarda sitelere doluşsun diye açmıştım konuyu gerçekten derdinizi seviyim yani.
  • 08-04-2022, 23:33:18
    #38
    Bu tarz videoları izlemek, çekmek veya izletmek yasak değil. Birtakım kurallar çevresinde izleyebilirsin, çekebilirsin.
    1. Videolarda oynayan kişiler 18 yaşından büyük olmalı. Hepsinin rızası olmalı, yani çekildiğinden haberi olmalı.
    2. Videoları izlettiğin sitede yalnızca 18 yaşından büyük kişilerin izlemesine izin vermelisin. Mesela kredi kartı ile abonelik getirmek gibi.
    Aklıma gelen kurallar bunlar. Bunun gibi kurallar çerçevesinde izletmek ve izlemek serbest.
  • 08-04-2022, 23:51:12
    #39
    Ahlak dendiği zaman akla sadece uçkur geldiği için bu ülke de hiç bir şey değişmez. Yeri geliyor en ahlaksız bir toplum oluyoruz (tecavüz, taciz, aile içi ilişki, çocuk istismarı, vb.) kimsenin sesi çıkmıyor, yeri geliyor en ahlaklı toplum oluyoruz milletin şortuna, öpüşmesine, el ele tutuşmasına karşı çıkabiliyoruz.
  • 09-04-2022, 00:50:08
    #40
    Benim her zaman savunduğum bir konu var ve eminim cok faydalı olacaktır . Bundan sonraki nesil için okulda s*ks eğitimi ve nasıl gerçekleştiği hakkında güzel bir sekilde eğitim verilmelidir . Biz bile ortaokula kadar hatta liseye kadar bazılarımız melekten geldiğimizi sanıyorduk çünkü bilmiyoruz görmedik haliyle neyin nasıl yapılması gerektiği hakkında bir fikrimiz bile olmuyor . Cocuk lise çağında internet veya çevresinden bu tür olayları keşfetip bilmediği için merak ediyor ve bunun bağımlısı oluyor +18 sitelerden çıkamıyor . Her anne baba nın yaptığı şeyleri tvde izlerken gözümüzü çeviriyoruz veya orta okulda p*nis, v*jina kelimelerini fen dersinde ilk kez duyulduğunda gülmeye başlıyoruz nitekim o gençlerden bazıları kötü yola düşerken (sözde kötü yol halk tabiri ile )bazıları ise evlenene kadar +18 sitelerde takılmaya çalışıyor . Sözde kapalı kadınların yoğunluklu yaşadığı şehirlerde mini etekli birini gördüklerinde yaşlı veya genç farketmeksizin bakakalıyor şevke geliyor ve bu kisiler arttıkçada tecavüzler artıyor . Tecavüz yıllardır Türkiye’de devam ediyor bunun sebebi bu işin eğitimini almadıklarından kaynaklanıyor , nasıl yere çöp atılmaması gerektiğini öğretip yere çöp atmıyorsak s*ksinde hangi koşullarda yapılıp yapılmadığını , nasıl ve ne sekilde nelere dikkat edilmesi konusunda da eğitim verilseydi tecavüzler bu kadar çok olmazdı. S*ks kötü birsey değildir ve o tvde öpüşürlerken kafamızı çevirmemizi ve bunların kötü birsey olduğunu kafamıza yerlestiren anne babalar ise bu tür şeyleri kendileri üremek için yapmaktadır insan doğasında belkide en normal şeylerden biri s*ks yapmaktır . Bunun normalleşmesi herkes için faydalı ve güzel yarınlar için güzel bir nesil bırakılmasına ön ayak olacaktır .
  • 09-04-2022, 04:34:50
    #41
    Internet saglayici / Provider, yeni baglanti icin siparis aldiginda bu tur siteler icin otomatik kapali olmali, kullanici hesabina girip filtreyi acip kapayabilmeli. en azindan bizim buralarda bu sekilde.
  • 09-04-2022, 10:38:36
    #42
    Ramazan ramazan açılacak konu mu bu

    Cem yılmaz "bi ilaç var, dünyada en çok o satılıyor, ama kimse kullanmıyor"

    bizim zamanımızda (ihtiyarlar konuya böyle başlar ) dergi ve dvd izlemeyen yoktur herhalde kimse kusura bakmasın, bu eğitimi abilerimizden çaktırmadan alırdık. onlar da çaktırmadan sakladıkları yerleri bize söylerdi. Doğru bir eğitim şekli değildi belki ama utangaçlık vardı o dönemde. şimdi tüm eğitimi okullarda veriyorlar.

    İnternet ise çok saçma bilgi kirliliği ile dolu.

    güzel bir kanal paylaşayım sizinle; ositv özellikle
    Dr. Müjdegül ZAYIFOĞLU KARACA hanımefendinin videolarını izleyin. yani ben biliyorum yaaa, haa o mu.. dediğiniz birçok şey yalan hatalı ya da yanlış biliyorsunuz. çok şey öğrenirsiniz, doğru kaynaktan öğrenirsiniz. böyle bilgiler olan +18 başım gözüm üstüne
  • 09-04-2022, 11:34:24
    #43
    bazı arkadaşlar şunu demiş ben haklı buluyorum. çocuğunuz var mı?, çocukların gelişimi falan filan
    ben soruyorum o halde
    o çocuğun annesi babası yok mu?
    o çocuğun kişisel gelişimini yönlendirecek ve takip edecek ailesi yok mu?
    googla girildiği zaman direk +18 içerikler mi çıkacak ?

    Eğer sen bunu sektör haline getirirsen senin koyduğun kanunlar ve kurallara uyan şirketler olacak mesela üye girişi yapmadan hiç bir şekilde +18 içerik gösterme.
    bakın bunlar çok basit düşüncelerle çözülecek sorunlar.
    çocuğunuz var mı kültürümüze aykırı dinimize aykırı söylemlerini bırakın artık
    Kanunlarımız toplumumuz ve aileler çocuklarını o kadar baskılıyorlar ki kendi çocuğuyla cinsellik ile bir kez bile konuşmamış aileler var
    Çocuğunun kişisel gelişimini önemsiyorsan en büyük konu zaten cinsel eğitim siz neyden bahsediyorsunuz?
  • 09-04-2022, 22:16:08
    #44
    Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sadece Türkiye değil tüm Arap ülkelerinde yasak
    Merhaba,
    neden bazı avrupa ülkelerinde, amerikanın bazı bölgelerinde yasak olduğunu belirtemiyorsunuz, size göre sadece arap ülkelerindemi yasak.
    Basit bir örnek vereceğim: bırak +18 i facebook ve vikipedia çinde yıllardır yasak. çin arap ülkesimi?

    misal +18 in yasak olduğu bazı ülkeler:
    izlanda
    macaristan
    israil
    kuzey kore
    cambodia
    rusyada en meşhur +18 siteler yasak.
    cuba
    ermenistan
    maldives
    özbekistan
    vs vs..
    bunlar arap ülkesimi?

    Bu arada ben arap falan değilim ve bazı arap ülkelerinden nefret ederim.
    yani diyeceğim beyninize sadece arap kelimesi işlenmiş. Günümüzde Yanıltıcı algı oyunları ve oyuncuları malesef iğrenç haldeler.
    kim yaptı arap.
    olay var arap.
    şu yasak arap.
    sanarsın diğerleri sütten çıkma akkaşıklar, oysa lağım çukuru gibiler.
    Saygılar.
  • 09-04-2022, 22:19:44
    #45
    Protex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,
    bu saçma bilgileri kim beyninize yüklüyor gerçekten merak ediyorum.
    neden bazı avrupa ülkelerinde, amerikanın bazı bölgelerinde yasak olduğunu belirtemiyorsunuz, size göre sadece arap ülkelerindemi yasak.
    Basit bir örnek vereceğim: bırak +18 i facebook ve vikipedia çinde yıllardır yasak. çin arap ülkesimi?

    misal +18 in yasak olduğu bazı ülkeler:
    izlanda
    macaristan
    israil
    kuzey kore
    cambodia
    rusyada en meşhur +18 siteler yasak.
    cuba
    ermenistan
    maldives
    özbekistan
    vs vs..
    bunlar arap ülkesimi?

    Bu arada ben arap falan değilim ve bazı arap ülkelerinden nefret ederim.
    yani diyeceğim beyninize sadece arap kelimesi işlenmiş. Günümüzde Yanıltıcı algı oyunları ve oyuncuları malesef iğrenç haldeler.
    Saygılar.
    Bahsettiğiniz ülkelerden VPN ile meşhur sitelere giriş sağlanabiliyor