Benim her zaman savunduğum bir konu var ve eminim cok faydalı olacaktır . Bundan sonraki nesil için okulda s*ks eğitimi ve nasıl gerçekleştiği hakkında güzel bir sekilde eğitim verilmelidir . Biz bile ortaokula kadar hatta liseye kadar bazılarımız melekten geldiğimizi sanıyorduk çünkü bilmiyoruz görmedik haliyle neyin nasıl yapılması gerektiği hakkında bir fikrimiz bile olmuyor . Cocuk lise çağında internet veya çevresinden bu tür olayları keşfetip bilmediği için merak ediyor ve bunun bağımlısı oluyor +18 sitelerden çıkamıyor . Her anne baba nın yaptığı şeyleri tvde izlerken gözümüzü çeviriyoruz veya orta okulda p*nis, v*jina kelimelerini fen dersinde ilk kez duyulduğunda gülmeye başlıyoruz nitekim o gençlerden bazıları kötü yola düşerken (sözde kötü yol halk tabiri ile )bazıları ise evlenene kadar +18 sitelerde takılmaya çalışıyor . Sözde kapalı kadınların yoğunluklu yaşadığı şehirlerde mini etekli birini gördüklerinde yaşlı veya genç farketmeksizin bakakalıyor şevke geliyor ve bu kisiler arttıkçada tecavüzler artıyor . Tecavüz yıllardır Türkiye’de devam ediyor bunun sebebi bu işin eğitimini almadıklarından kaynaklanıyor , nasıl yere çöp atılmaması gerektiğini öğretip yere çöp atmıyorsak s*ksinde hangi koşullarda yapılıp yapılmadığını , nasıl ve ne sekilde nelere dikkat edilmesi konusunda da eğitim verilseydi tecavüzler bu kadar çok olmazdı. S*ks kötü birsey değildir ve o tvde öpüşürlerken kafamızı çevirmemizi ve bunların kötü birsey olduğunu kafamıza yerlestiren anne babalar ise bu tür şeyleri kendileri üremek için yapmaktadır insan doğasında belkide en normal şeylerden biri s*ks yapmaktır . Bunun normalleşmesi herkes için faydalı ve güzel yarınlar için güzel bir nesil bırakılmasına ön ayak olacaktır .