Merhaba arkadaşlar;
Başlıkta belirttigim gibi neden pm ? r10.NET kullanıcılarının geneli türkçeleri düzgün ve yabancı kelime kullanmamaya caba gösterirler "q,w" gibi sözcükler kullanan arkadaşlara hemen müdahale ederiz.
Ozaman neden özel mesaj değil'de "pm"
sizlerde bu konuya destek verirseniz artık pm kelimesini orjinalı olan "özel mesaj" olarak kullanalım.
Desteklerinizi bekliyorum
Selam,Saygı ve dua ile...
Not: konuyu gereksiz bulursanız silebilirsiniz.
Neden pm
39
●842
- 05-02-2009, 18:30:09Üyeliği durdurulduevet p.m alışılmış, ö.m yi anlamaan bile olabilirsecorama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-02-2009, 18:36:21Ben bir Türkçe gönüllüsüyüm ama ben de p.m diyorum alışkanlık işte
- 05-02-2009, 19:41:19günlük hayatta kullandıgım biçok kelime gibi kullanmaya alıştıgımız bir kelime.yani webmaster ın neden türkcesini kullanmıyoruz diye soruyormuyum ben?sormuyorum
çünkü bunlar artık kalıplaşmış yani ö.m diyince anlamayan biçok kişi gördüm ben bu forumda ama pm diyince anlıyorlar işte.
çünkü bunlar artık kalıplaşmış yani ö.m diyince anlamayan biçok kişi gördüm ben bu forumda ama pm diyince anlıyorlar işte.