• 18-01-2021, 02:11:47
    #10
    Ecomanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konunun anlatış biçimi efsane, defalarca okudum. Silahşör barut felan, valla sürükleyici..

    Şaka bir yana da;

    Ben bu dünyada acıyı öyle çok seviyorum ki Ağlaya ağlaya dudaklarımdaki damarlar yana yana yiyebiliyorum.

    Allahıma şükürler olsun böyle bir rahatsızlığım yok hiç olmadıda.

    Umarım şifasını bulursunuz, zor bir durum
    Benim acıdan oldugunu düsünmüyorum minimum 15dk geçiriyorum wc de..
    Haliyle kalkınca sanki kapanmıyor hissi yaratıyor ve o zaman anladm bagsur oldugumu
  • 18-01-2021, 02:53:47
    #11
    Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar,
    Yaklaşık 2 yıldır bağsurum aslında 2 hafta önce tedaviye başladım.
    Doktor ilaç ile geçer dedi fakat pek emin değilim
    5 silahşörler sürekli savaşa hazırlıklı.

    3 ana ilaç verdi içe dışa ve ateşli barut verdi tedavi olarak.

    Yalnız iş gereği ilaçları kullandıktan hemen sonra bilgisayar başına geçiyorum tekrar yani uzanmam gerekirken koltukta oturyorum diyelim, ateşli barut bazen geri tepiyor ve meydana yayılıyor. Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda?
    Selamlar hocam. Bende yaklaşık 10 senelik basurdum geçen seneye kadar. Ve çok ileri seviye basur. Hatta doktorum senin kadar kötüsünü hiç görmedim demişti. Kesiksiz çiziksiz tek seansta tamamen kurtuldum. Ankarada Doktor Mert Atak isimli bir hocamız var. Ona gittim ve THD yöntemi ile tedavi oldum. Ve çok şükür kurtuldum. Dostum inan bana bunun başka çözümü yok. 10 yıldır gitmediğim doktor denemediğim hiç bir tedavi ilaç krem kalmadı. Allah o doktordan razı olsun.
  • 18-01-2021, 02:54:07
    #12
    3 yıl önce benimde başıma geldi, tüm özgüvenimi topladım gittim doktora konuşmamız:
    -ameliyatla hallederiz
    +kaç saatlik bi ameliyat
    -5dakika
    +peki hangi gün geleyim
    -hemen yapalım
    10 dakikalık bi ameliyatla kurtuldum çok şükür.
    Zaten öyle bi uyuşturdularki çıktıktan sonra motora bindim çalıştığım dükkana uğradım abi böyle böyle izin aldım eve geçtim.
    Bi acı başladı diş ağrısı falan faso fiso kalır yanında
    Geceleri arkadaşın bi hapı vardı (psikolojisi bozuklara veriliyor genelde) yarım atıyodum 1 saate beni uyutuyordu anca öyle uyuyabiliyordum.
    Nacizade önerim ilaçlarla geçmezse ameliyat olun hocam.
  • 18-01-2021, 03:01:12
    #13
    YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3 yıl önce benimde başıma geldi, tüm özgüvenimi topladım gittim doktora konuşmamız:
    -ameliyatla hallederiz
    +kaç saatlik bi ameliyat
    -5dakika
    +peki hangi gün geleyim
    -hemen yapalım
    10 dakikalık bi ameliyatla kurtuldum çok şükür.
    Zaten öyle bi uyuşturdularki çıktıktan sonra motora bindim çalıştığım dükkana uğradım abi böyle böyle izin aldım eve geçtim.
    Bi acı başladı diş ağrısı falan faso fiso kalır yanında
    Geceleri arkadaşın bi hapı vardı (psikolojisi bozuklara veriliyor genelde) yarım atıyodum 1 saate beni uyutuyordu anca öyle uyuyabiliyordum.
    Nacizade önerim ilaçlarla geçmezse ameliyat olun hocam.
    Sizin çok ilerlemis sanırım bende o durumlar yok hocam sadece rahatsızlık ve bazen huysuz kasıntılar olusuyor.
    Bakalım 1 yıl daha benle kalsın :d ameliyata yönelirim bende şimdi bıcak altına yatsak 1 ayda istirahat desen beni en az 4-5 ay geriye atar o 1 ay
    Geçmiş olsun diyecektim ama geçmiş zaten
  • 18-01-2021, 07:59:41
    #14
    dünyanın en kötü hastalıklarından, tabi gerçek bir bağsur ve 4. evresi ise. İnsanın en ince bölgesi(deri ve kıvrılan damarlar bakımdan) olduğu için çabuk sıkıntı yaratıyor.
    Bağsur hastalığı bir nevi Varis olayıdır. Malum bölegede damar genişlemesi ve çatlakları.
    İlerleyen seviyelerde ilaçlar falan hikkaye, sadece yatakta 1 ayın 15 günü geçebilir, ha kapandı ha kapanacak duaları ile.
    Tek çare, düzenli yaşam, sağlıklı beslenme, tuvalet terbiyesi, kesinlikle kabız olmamak.
    20 Yıla yakın çok kötü çektim, 3 doktor gördüm bi işe yaramadı ya da beceremediler. Son gittiğim doktor ile 5 yıl olacak hayata her tuvalet sonrası yeniden başlamış gibiyim. Çekmeyen bilmiyor, makaraya alıyor sadece. Saygılar.
  • 18-01-2021, 08:18:48
    #15
    1 ay boyunca cobancantasi yapip ictim aksamlari, 20.gunden sonra iyi geldigini gordum. Suan yok. İbrahim saracoglunun bir tarifi, deneyin derim. Tabi bu sure zarfinda kabiz olmamaya dikkat edin