• 12-10-2019, 11:22:01
    #1
    2012’den bu yana 6 sezondur TRT 1’de ekrana gelen ve başrollerini Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Ayşe Tolga, İlker Ayrık’ın paylaştığı Seksenler dizisi, 228. bölümüyle final yapmıştı.

    11 Ekim Cuma akşamı 60 dakikalık günlük dizi olarak TRT’de ekranlara yeniden merhaba dedi. Tüm oyuncular yıldız gibi parladılar. Üç yıl aradan sonra, yeniden yayınlanmaya başlayan dizi, 80’li yılları yaşayanlar için bulunmaz fırsat, çünkü o yılları içten yaşıyorsunuz.
    Dizide pastacı Sami’nin annesini canlandıran Suzan Kardeş kimdir? Bankası reklamlarında oyuncu Haluk Bilginer’e yaptığı Atatürk makyajı ile ses getirdi. Tüm bunların dışında iyide bir oyuncu.

    15 Nisan 1960 yılında Kosova doğumlu. Balkan şarkılarını muhteşem bir dille söyleyen Kardeş,

    Çınar altı Mahallesinin muhtarı Fehmi Abi, filinta delikanlısı Ahmet, pastaneci Sami, Nazlı, Çağatay, Gülden Niyazi, kahveci Mesut, kasap Bahtiyar, Bekçi Bekir, dert annesi Rukiye mahalle ve komşuluk özlemimizi yeniden gözler önüne seriyor.

    Seksenler Dizisi Oyuncuları Kimler?
    Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Hakan Bulut, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Ceyhun Fersoy, Betül Berk, Suzan Kardeş, Tolunay Donat, Haluk Özenç, Aşkın Şenol, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı.

    Uzun bir aradan sonra ekranlara merhaba diyen 80’ler,içimizi ısıtacak senaryosuyla, müzikleri, Mahalle dekoruyla keyifle izlenecek.

    Reyting ’inin bol olacağını düşündüğüm dizi oyuncularına başarılar diliyorum.

    Kaynak
    Reyting Tv
  • 12-10-2019, 11:26:06
    #2
    Özlem Türkad o kadar zayıflamış ki dün tanıyamadım, başka oyuncu yerini aldı sandım sonradan düştü jeton, vallahi helal olsun. Geri kalan ekip tam tersine komple kilo almış bilhassa Şoray Uzun.
    Kısa kısa olması o kadargüzel olmuş ki anlatamam, ben daha uzun bölümlerin 41. bölümündeyim 1 bölümü 3 günde anca bitirebiliyorum.
    Ergun'un olmaması olacaksa da yeni bir oyuncu ile olması beni üzdü 41. bölümlerde halen bizimle bakalım ileride neler gösterecek. Bir yandan eski bölümler dururken bir yandan da yeni bölümleri izleyesi geliyor insanın.
    Tarih olarak yeni bölümlerde kaç yıllarına gittiler? 90'lara yaklaşmışlar gibi gördüm sanki.
  • 12-10-2019, 11:28:38
    #3
    Yunus emre dizisini de geri getirseler ne iyi olur.
  • 12-10-2019, 11:33:02
    #4
    Serhat Kılıç'ın namı diğer Ergun plak ve İlker Ayrık'ta olsaydı daha güzel olurdu.... Birde Laz komiser'de yok
  • 12-10-2019, 11:37:56
    #5
    Çok iyi olmuş, başarılı bir iş. Genelde yerli yapım dizileri pek takip etmiyorum (behzat ç hariç) ama 1980 doğumlu biri olarak seksenleri denk geldikçe izliyordum. Bizim dönem gerçekten çok farklı ve ayrı bir tadı vardı ve o tadı bu dizi hissettiriyor.
  • 12-10-2019, 17:48:54
    #6
    Tv izleyerek zaman kaybetmeye gerek yok.hayat zor para kazanmak icin cok calismaliyiz