• 12-02-2018, 13:42:35
    #1
    Yorumsuz gecmeyin 🤣🤣

    SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 12-02-2018, 14:01:39
    #2
    Off ya çok iyi. 😅😅
  • 12-02-2018, 23:10:20
    #3
    Bu mallığı yapanlardan biri olarak, sigara denen şerefsize bulaşmak zorunda kaldım ve hala bırakamıyorum. Bitince pişman olup, yarın alırsam ...... diye kendime sayanda benim; ÖLÜMÜ bile bile yaşayanda.
    Sizin verdiğiniz örneğe gelirsek;
    Benim yaşım 38 , yanımızda çalıştırdığımız 21 yaşında, içinde 2 tane ekmek olan poşeti kaldırıp 100 mt. yürüse nefes alamayan bir arkadaşımız var. Ot *** ne varsa kullanmış. Pişmanım dediği için yanımıza aldık. 3-4 aydır yanımızda ve hala bir an boş bıraksan kendini avutmak! için kola'ya bile sarıyor. Boş bırakmıyoruz, onun yöntemlerini öğrendikçe.
    "Ramazan ayında KURU günah değildir" diye çekenler, alkol alanlara kızarlar...
    Kısaca;
    Hepsi yalnızlığı veya arkadaş ortamını bahane ediyor. VE HAKLILAR bu konuda.
    Önceden mahalle maçı ve mahalle kavgası ederdik. 10 gün sonra ki mahalle maçı için bulduğumuz en ufak yerde hazırlık yapardık. Yenilince kavga ederdik. Ama ne bıçak, ne kalleşlik, ne ot, ne *** vardı. Bir gün sonra ne zaman maç yapıyoruz diye kavga ettiğimiz arkadaşlarımız ile bir arada olurduk.
    ÇÖZÜM MAHALLE KÜLTÜRÜ...