17 yaşındaki genç, komşusundan çaldığı tavuğa, kendisi İstanbul'da yaşayan imamın boş evinde tecavüz ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.
Akıl almaz olay, Sakarya'nın Karasu ilçesinde kuş gribi vakası nedeniyle iki aydır karantina altında olan Konacık Köyü'nde yaşandı. Köyün gençlerinden T.H., İstanbul'da imamlık yapan Ali K.'nın boş evinden çıkarken görüldü. Şüphelenen komşuları, imamı arayarak bilgi verdi. Köye gelen imam Ali K., evinin yatak odasında kanlar için tavuk leşi ve yine kana bulanmış bir pantolon görünce hemen jandarmayı arayarak şikâyetçi oldu.
Olay yerine giden jandarma ekipleri, tavuğa tecavüz edilerek öldürüldüğünü belirledi. Görgü tanıklarının ifadesi üzerine T.H. zanlı olarak yakalandı. Pantolonun da T.H.'ye ait olduğu saptandı. Tavuğun ise T.H.'nin komşusuna ait olduğu anlaşıldı. Sahibi, bir haftadır kayıp olan tavuğunu her yerde aradığını ve bulamadığını söyledi.
İmam: Allahından bulsun!
Yatak odasında bir tavuğa tecavüz edilen imam Ali K., zanlıdan şikâyetçi olmadığını belirterek, "Allah'ından bulsun" dedi. Suçlamayı kabul etmeyen T.H., adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
milliyet
Tecavüz edilen tavuk, olay yeri imamın evi!
26
●860
- 26-03-2008, 09:45:44Üyeliği durdurulduBurası güzeldi..Alıntı

böyle şerefsizlik mi olur ya adam hayvana da tecavüz edecek duruma nasıl gelir akıl almıyor.Dünya nereye gidiyor.daha neler göreceğiz bakalım - 26-03-2008, 10:05:46
- 26-03-2008, 10:41:20Üyeliği durdurulduverdiğin cevap sabah sabah güldürdü beniFibonacci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

sanırım
irenç herif
ne istedin tavuktan