• 24-10-2012, 13:39:35
    #1
    Alınacak Makale Sayısı: 1000 Küsür
    İstenilen Makale Konuları: Kombi,Kombi Çeşitleri V.s
    Makalelerin Kelime Sayısı: 250-300
    Ödeme Yöntemleri: Banka havalesi
    Makale Teslimat Şekli: Word Yada Herhangi bir metin editörü şeklinde
    Makale Teslimat Süresi: Haftalık Olarak 100-150 Makale Teslim Edilecektir

    Ek Notlar: Makaleleler 100+100 Gibi Haftalık Alınacaktır Bir Makaleye 1 Tl Fiyat Verilmiştir Yazmak İsteyen Arkadaşlar Referansları İle Birlikte Mesaj Atsınlar Bayramın 3. Gününden İtibaren Başlayacaktır
  • 24-10-2012, 13:40:37
    #2
    Üyeliği durduruldu
    artık yuh diyorum başkada bir şey demiyorum,
  • 24-10-2012, 13:40:44
    #3
    Makale fiyatları standartlara uygun değil bilginiz olsun. Hayırlı işler.
  • 24-10-2012, 13:41:17
    #4
    Haberiniz yok galiba...

    SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

    Makale konusunda R10.NET içerisinde yılladır bir çok üye hizmet sunmakta ve bir çok üye ihtiyaçlarını gidermektedir. Lakin, eksiği olan bir ticaret kategorisi olması münasebeti ile, gerekli düzenleme tam anlamı ile sağlanamamış idi.

    Bu bağlamda; ilk olarak kategori düzenini ve temel kural düzenini sağladık. Şimdi ise; makale siparişlerinde ve yazımlarında uygulanacak olan alt limit kuralını sizlere sunuyoruz.

    Makale siparişi verirken yada yazarken; KELİME BAZLI 0,01 TL olarak ücretlendirme yapılması zorunludur! Bu bağlamda; 100 kelime 1 TL, 200 kelime 2 TL gibi bir ücretlendirme alt yapısı oluşmaktadır. Üyeler, bu ücretlendirmeleri sunduğu hizmete göre, artırmakta özgürdür. Lakin, altı ücretlendirmeler yasaklanmıştır.

    Bu Kuralın Getirileri Nelerdir?
    • Bu kural sayesinde, tüm makale yazarları daha iyi gelir elde edebilecektir.
    • Bir çok üye; 2 TL karşılığında aldığı işleri, 1 TL gibi ücretler ile yazdırmakta, haksız kazanç elde etmektedir. Bunun önüne geçilecektir.
    • Serbest Piyasa kavramını, kendine göre şekillendiren ve makale ticaretlerinde düşüşe neden olan kişiler engellenmiş olacaktır.
    • Makale konusunda ki yazarlar, sundukları hizmeti bu bağlamda tekrar gözden geçirecek, sipariş verenler, yüksek ücret vereceği için; daha iyi bir ayrım yapacaktır.

    Bende, vaktinde ücret konusunda bir çok hatalar yapmış bir yazarım. Artık, bu şekilde hatalara izin vermemek adına, daha dikkatli hareket edilmesi R10 makale kategorisi için çok daha iyi olacaktır.

    Konumuz, tüm üyelere açık durumdadır. Herkes, görüşlerini rahat bir biçimde dile getirebilir.
  • 24-10-2012, 13:53:32
    #5
    Ücretlerin Az Olduğunun Farkındayım Fakat Sürekli Bir iş Bu Belkide 5000 Makale Yazılacak Bu Bağlamda Bütçemiz Ancak bu şekilde denkleşiyor. 1 tlden yazmak isteyen olursa sürekli o kişiile çalşılacaktır
  • 24-10-2012, 13:55:33
    #6
    Şaka olmalı,250-300 kelime demek 3 tl demektir, 200 makale yazsa 600 tl eder. siz 200 tl veriyorsunuz nerden nereye, yazacak biri var mı merak ediyorum açıkcası
  • 24-10-2012, 13:55:48
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bay_Keskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ücretlerin Az Olduğunun Farkındayım Fakat Sürekli Bir iş Bu Belkide 5000 Makale Yazılacak Bu Bağlamda Bütçemiz Ancak bu şekilde denkleşiyor. 1 tlden yazmak isteyen olursa sürekli o kişiile çalşılacaktır
    Makale yazan arkadaşlar 5000 tane yazıp emeklerini sömürteceklerine 1000-1500 tane makale yazar yine aynı parayı kazanırlar hocam. 300 kelime 1 TL olacka iş değil
  • 24-10-2012, 13:56:39
    #8
    Platin üye
    1000 makale yazılacak. 1000 TL alınacak.
    Size 1 TL den 1000 makale yazmak yerine Forumdaki Gerçek Fiyatlardan 400 Makale yazmak yeterli gelecektir.

    Toplu Alım ayağına pazarı düşürmeye çalışmanız, Toplu olacak o sebeple bu ücreti veriyoruz demeniz bir anlamda buradaki makale yazarlarına da küfür etmeniz demek oluyor.

    Madem Bütçeniz yeterli değil o zaman kendinize HAMAL tutmak yerine kendi makalelerini kendiniz yazabilirsiniz.

    Kuralları forumda KURALLARTA UYGUN KONULAR açılsın diye eklettirdik. Siz gelip Toplu olacak o sebeple KURAL BANA İŞLEMEZ gibisinden flaflar edesiniz diye değil.

    Konuyu Reportluyorum.
  • 24-10-2012, 15:01:10
    #9
    sunucuoptimizasyon.com
    İşin sürekliliği bizi ve diğer üyeleri ilgilendirmiyor, fiyatlandırmayı düzenlemez iseniz konuyu kapatacağım.