• 23-04-2010, 21:57:05
    #1
    Makale yazma işine girmek istiyorum.Kendimi bu konuda yeterli buluyorum ve özgün makaleler yazarak ve makaleleri toplayarak bir arşiv yapıp satmayı planlıyorum.

    Şuan daha çok sağlık ve oyun piyasasından makaleler yazıyorum.Ama arşiv yapmaya başladığımda Spor,Hukuk,Dini Konular,Müzik,Sinema,Biyografi,Edebiyat,Tarih ve Ülke kültürleri üzerine makaleler yazacağım.

    Altta size örnek olarak 3 makalemi bedava yayınlıyorum.İstediğim bu makaleleri 3-5 dakikanızı ayırarak okumanız ve beni pozitif yönde geliştirecek olumlu veya olumsuz yorumlarınızı söylemeniz.

    Eleştirinizde türkçeyi kullanma düzeyim,cümlelerin düzeyi,cümlelerdeki anlamlılık,makalenin genel düzeni vb. yorumlarınızı bekliyorum.Genellikle 320 kelime üzerinde makale yazıyorum forum da böyle kelime sayısı olan makale yazarı az gördüm.

    Birde Bu Makaleler ne kadar tutar kaç kuruş veya liradan alıcı bulur bu konudaki objektif yorumlarınızı bekliyorum.



    Makalelerin Word Olarak Linki:
    http://www.dosya.tc/_zg_nMakalelerim.rar.html (Sitenin Eklenti Yöneticisi Hata Veriyordu)
  • 23-04-2010, 22:27:25
    #2
    mutlaka vardır.Sarımsak noktalardan sonra 1 boşluk olmalı bazı de ve da bağlaç olmadığı halde ayrı yazılmış. ilk makale ilk cümleler de piyasa da ayrı yazmışsın bitişik olacak.
    dil bilgisi kurallarında sorun yaşıyorsun onun dışında temiz ve güzel bilgiler.
    teşekkürler +rep.
  • 23-04-2010, 22:42:27
    #3
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederim ders çalışmam lazım .
  • 23-04-2010, 22:56:47
    #4
    ZaLDaBaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederim ders çalışmam lazım .
    bu işi yapacaksan süper Bir Türkçe ve kelime dağarcığına sahip olmalısın.
  • 23-04-2010, 23:07:06
    #5
    Katılıyorum kelime dağarcığı değilde dil bilgisini geliştirmem şart şimdilik dil bilgisi daha ön planda benim için. Teşekkürler.
  • 24-04-2010, 19:43:42
    #6
    Yorumlar nerede ?