encomr10@gmail.com Asıl hesap bu
farklı kullanıcı adları:
encom.r10@gmail.com
encom.r.10@gmail.com
Sistem hesap açarken bu şekilde de gmail kullanıcı adları ayarlıyordu. 65.000 adet kullanıcı adı mevcut
Mesela twitter.com adresine kayıt olurken;
encomr10@gmail.com bu şekilde kayıt oluyorsunuz mail geliyor onaylıyorsunuz sonra encom.r10@gmail.com bu şekilde kayıt oluyorsunuz ve yine ilk maile onay kodu geliyor onaylıyorsunuz. Sorunsuz bir şekilde twitter hesabı twitch vs hesabı oluşturulabiliyor test ettim. Fakat facebook olmuyor.
Eğer ki bu tarz gmail hesabı satmak yasak değil ise satışını yapabilirim. Fakat şöyle bir olay var asıl gmail adresinin şifresi değiştiği zaman bütün k.adlarının şifresi değişmiş oluyor. Kullanıcı adlarını benden başka kimse bilmiyor. Bu şekilde gmail adresinin satışını yapmam serbest mi? Eğer satış yaparsam zaten vereceğim gmail adreslerinin şifresinin değişmemesi gerekiyor ve ya şöyle bir olay olacak 65.000 adet listesi bulunan kullanıcı adıyla birlikte sadece bir kişiye satılacak.
Lütfen konu baltalamak amaçlı yorum yapmayın rica ediyorum. Sadece sormak istiyorum ve ya komple birisine satabilirim. Bu konu hakkında pek bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar var ise yorum yapabilirler ve bende öğrenmiş olurum. Hesapların kurtarma mailleri aynı. Bu yüzden kolaylıkla erişebiliyorum.
Konu yanlış yere açılmışsa affedin, eğer yanlış yer ise taşınabilirse çok iyi olur