Dünden beri bende bakıyorum bu olaya. Hatta ve hatta bu elemanın ilk PNL paylaşmasından beri izliyorum bakalım bu süreçin sonu ne olacak diye. Olayın çokta gerçekçi olduğuna inanmıyorum.
Günümüz dünyasında kripto borsalarında işlem yapıp hele ki yüksek meblaglar tutan birinin 2FA kullanmıyor olmaması çok ilginç, 2FA kullanıyor olsa bu sorunların hiçbirini yaşamayacaktır.
Benim borsa hesaplarımda, farklı bir cihazdan girildiği zaman, farklı bir ip den girildiği zaman, sms onay, mail onay ve 2FA onay istiyor. Hatta bitget ve btctürk borsa hesaplarımda para çekmek için birde PIN Soruyor.
Zaten pin değiştirtek sonra 24 saat para çekemiyorsun.
Bu olay gerçekse muhtemelen bu eleman olay yaşanmadan 1 gün önce awax etkinliğine katılmıştı. Oralarda bir numara dönmüş olabilir.
Coin Mühendisi Tüm Parayı çaldırmış.
21
●2.548
- 17-11-2023, 12:41:09ve her borsada kankası var istediği saniye bloke ettirirdi hesaplarıoflibaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-11-2023, 19:27:53Aynen kardeşim bu kadar teknoloji içindesin 2fa vs. kullanmıyorsun sadece gelişi güzel sms doğrulama ile ilerliyorsun hiç bir borsadaki tanıdıkların müdahale etmiyor vs. vs..

Ayrıca hat değişimi saniyede olan bir şey değil hat taşınması 2 gün kadar sürüyor hattını başka yere taşıyıp sim kart almış olsalar bile zaman alır
kısacası tiyatro
