Her şey 1 Mart 2022 de Binance da boşta duran ufak tutarı hadi değerlendiriyim dememle başladı. Binance NFT üzerinde 0.001 BNB (5 TL) ile katıldığım MBOX Momoverse Mystery Box etkinliğinden hak kazandım. Gelen kutuyu NFT marketi üzerinden 124.5 BUSD'a satışını gerçekleştirdim.

Tarih 15 Mart 2022:
29 Kasım 2021 tarihinde 6 hesapla katıldığım OddKey NFT koleksiyonu başvurusundan 2 tane cüzdanıma NFT airdrop'u geldi.

Claim ettiğim dropları Solana NFT pazarı MagicEden üzerinden bekletmeden satma kararı aldım. Projeyi takip ettiğim için bunun doğru olduğunu düşündüm ve Biri 2.98 biri de 2.89 SOL olmak üzere 2 NFT'yi toplamda 5,87 SOL dan sattım. MagicEden satıştan %10'a fahiş bir komisyon aldığı için bana gelen 5.3 civarı bir SOL oldu.

Bir süre sonra 96 USDT den elimdeki solları verdim. Totalde 508 USDT civarı bir rakam elime geçti. Sıra bu rakamı mümkün mertebe en güzel şekilde değerlendirmeye geldi. Kendimce bir challenge girip en iyi nasıl olur diyerek bazı NFT ve token ön satışlarına girdim. Itheum token ön satışına katıldım, bilet alamadım. Bir iki NFT mintleme girişimim de sonuçsuz kaldı.
Ta ki 18 Nisan'a kadar...
29 Mart'da Public Sale a katıldığım Takashi Murakami Flowers raffle da hak kazandım. 0.108 ETH'a (o gün 315 USDT civarına denk geliyordu) mintledim.

Bugüne kadar bir çok NFT trade yaptım ama alabildiğim en değerli parça oldu. Henüz satmadım, floor fiyatı 6,9 ETH (315.000 TL civarı) yapıyor. Çok uzatmadan satacağım sanırım

https://opensea.io/assets/0x341a1c53...8daed4b964ef/0
Konuyu açmamdaki asıl amaç R10 gibi değerli bir forumda kripto para kategorisi maalesef amacından farklı kullanılıyor ve bir çok bilgi kirliliği var. Kriptoda fırsatlar bitmez, sadece yapacağınız hamleyi iyi düşünmek gerek. Doğru hamle size daha karlı kazançların kapısını açacaktır.
Sadece kimlik satmak, referans kasmak sermayesiz kazanç değildir. Sermayesiz kazandıracak daha çook fırsatlar önünüze çıkacaktır, emin olun. Yeter ki "kripto para" yı doğru kullanmasını bilin.
Sevgiler.
