• 25-12-2021, 11:09:31
    #19
    korkmayın ıslak imza boşuna yok arkadaşlar. sadece kimliğiniz ile işlem yapılacak olsa ondan karşı taraf sorumludur. örneğin ahmetin kimliğiyle gidip papara mı açtılar bunun sorumlusu papara olmaktadır çünkü ıslak imza veya onay yok. sokakta 5 liraya kimlik verecek o kadar fakir dilenci insan varken size niye 500 tl versinler.
  • 25-12-2021, 11:46:55
    #20
    Üyeliği durduruldu
    hocam sanırım ufakda olsa bilginiz yok.. kripto borsaları bu hediyeleri coinlerin hacmini, bulunan cüzdanları ve fiyatını yükseltmek için yapıyor. kimse sizin kıytırık kimliğinizin peşinde değil. istese bulurlar zaten zor değil. kyc istemelerinin sebebi bot hesap açıp herkes 100 - 100 - 100 tl kazanırdı etti mi sana 300
  • 25-12-2021, 11:51:02
    #21
    Üyeliği durduruldu
    NK_Sosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yorumlarda çaresizlik hissettim, haklı olarak. Yinede bilinçsiz işlem yapmamaya çalışın arkadaşlar. Bilgi isteyenin kim olduğunu bilmek önemli.
    ÇOK DOĞRU
    Bilgi isteyenin kim olduğunu bilmek önemli.
  • 25-12-2021, 11:51:42
    #22
    Üyeliği durduruldu
    NK_Sosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yorumlarda çaresizlik hissettim, haklı olarak. Yinede bilinçsiz işlem yapmamaya çalışın arkadaşlar. Bilgi isteyenin kim olduğunu bilmek önemli.
    kimse sizin kıyrıtırık kimliğinizin peşinde değil. Napsın adamlar sizin kimliğinizle papara mı açacak? İstese bulur zaten dünyanın en kolay şeyi kişisel verilere ulaşmaktır ayrıca umrumda olmaz ister satsın ister başka birşey yapsın teknoloji ilerleri insanlar aptal değil kimse kimlik ile fiziksel işlem yapmaz kimliğin sahibinin bizzat orda olması gerekli.
  • 25-12-2021, 11:52:42
    #23
    Üyeliği durduruldu
    Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    30$ veriyor diye bızım mıllet hemen atlıyor şahsen 2 borsa dışında vermedim işim olmaz.
    30 dolar az para değil. kimse sizin kimliğinizi umursamıyor siz biden misiniz sizin kimliğinizin peşinde olsun adam??
    bide papara falandan bahsetmişsiniz deliricem hJAFHGAJGSD arkadaşlar bu kadar korkmayın koskoca borsalar sizin üzerinize şirket açmaya veya papara açmaya meraklı değil. Kimse sizin kimliğinizi umursamıyor.
    NK_Sosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben yanlış okumuşum pardon hocam. Tc benim bildiğim değişmiyor. Ancak kimlik yenilerseniz üzerinize eski kimlik ile yapılmış işlemlerden muaf kalırsınız. Tabi kimliği değiştirdiğiniz günden sonraki yapılan işlemler için.
    offfffff. hocam kimlik ile hiçbir işlem yapılamaz. önceden sanırım hiçbir resmi daireye gitmediniz. hocam kimlik ile bşirşey yapılamaz kaldıki kimlikteki fotoğraf uyuşmadan ne yapacakmış acaba?
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam peki tc kimliği nasıl değiştirebiliriz toplamda coinbase binance binancetr raintürk 8 tane coine tc mi girdim acaba nasıl değiştirebilirim her gece sıkıntıdan uyuyamıyorum acaba ileride önüme dava gelirmi aileme yansırmı vs. Diye düşünüyorum
    Birşey olmaz hocam korkmayın bu kadar kimse sizin kimliğinizin peşinde değil. sizin kişisel verilerinizi 10 dakikalık bir uğraş ile bulabilir herkes. isterseniz bir araştırın mernis nedir, ne değildir diye. tc numaranız o kadarda önemli değil
  • 25-12-2021, 14:16:18
    #24
    Olayı kişiselleştirmeden cevap yazın lütfen. Ben yazılımcıyım ne kadar bilgim olup olmadığını neler yaşayıp yaşamadığımı oturup burada anlatamam. Ben gelip teknik muhabbetini yapmıyorum sadece daha dikkatli olunmasını temenni ediyorum.
    Lütfen bireysel atışmaya çevirmeyelim.
  • 25-12-2021, 19:25:55
    #25
    Üyeliği durduruldu
    NK_Sosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Olayı kişiselleştirmeden cevap yazın lütfen. Ben yazılımcıyım ne kadar bilgim olup olmadığını neler yaşayıp yaşamadığımı oturup burada anlatamam. Ben gelip teknik muhabbetini yapmıyorum sadece daha dikkatli olunmasını temenni ediyorum.
    Lütfen bireysel atışmaya çevirmeyelim.
    yazılımcı olmak ile kanunları, kvkk kanunlarını. kimlik ile ne yapılır ne yapılmaz bilmeniz ile alakası yok.

    Korkmayın kimse hiçbirşey yapamaz.
  • 25-12-2021, 19:41:15
    #26
    Üyeliği durduruldu
    Haklısınız, teşekkür ederim.
  • 25-12-2021, 19:51:06
    #27
    İsmini vermiyorum da şuan x bir TR borsa da hesap açıp borsaya ufak bir miktar yatırınca 60$ direkt hesabında tanımlıyor. Millet bunlara atlıyor fakat cidden çok tehlikeli. Detayları da bakan yok bu hediye veren site de 60$ çekilmiyor sadece vadeli işlemde kullanılıyor. Çekmek istesen vadeli işlemde x miktarda kendine ait paran olması gerekiyor. Para için değerli bilgilerin buhar oluyor.