Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30$ veriyor diye bızım mıllet hemen atlıyor şahsen 2 borsa dışında vermedim işim olmaz.
30 dolar az para değil. kimse sizin kimliğinizi umursamıyor siz biden misiniz sizin kimliğinizin peşinde olsun adam??
bide papara falandan bahsetmişsiniz deliricem hJAFHGAJGSD arkadaşlar bu kadar korkmayın koskoca borsalar sizin üzerinize şirket açmaya veya papara açmaya meraklı değil. Kimse sizin kimliğinizi umursamıyor.
NK_Sosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yanlış okumuşum pardon hocam. Tc benim bildiğim değişmiyor. Ancak kimlik yenilerseniz üzerinize eski kimlik ile yapılmış işlemlerden muaf kalırsınız. Tabi kimliği değiştirdiğiniz günden sonraki yapılan işlemler için.
offfffff. hocam kimlik ile hiçbir işlem yapılamaz. önceden sanırım hiçbir resmi daireye gitmediniz. hocam kimlik ile bşirşey yapılamaz kaldıki kimlikteki fotoğraf uyuşmadan ne yapacakmış acaba?
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam peki tc kimliği nasıl değiştirebiliriz toplamda coinbase binance binancetr raintürk 8 tane coine tc mi girdim acaba nasıl değiştirebilirim her gece sıkıntıdan uyuyamıyorum acaba ileride önüme dava gelirmi aileme yansırmı vs. Diye düşünüyorum
Birşey olmaz hocam korkmayın bu kadar kimse sizin kimliğinizin peşinde değil. sizin kişisel verilerinizi 10 dakikalık bir uğraş ile bulabilir herkes. isterseniz bir araştırın mernis nedir, ne değildir diye. tc numaranız o kadarda önemli değil