BU KONUDA belirttiğim üzere haftalık kapanış sonrası güvenli bölgede direnirse (haftalık mum grafikleri baz alarak) alım yapacağımı belirtmiştim.
28.07 tarihindeki haftalık grafiğim bu şekildeydi;

06.08 itibariyle haftalık grafiğim bu şekilde ve güzel bir direniş gösterdi.


06.08 itibariyle haftalık grafiğim bu şekilde ve güzel bir direniş gösterdi.

Tabii ki bodoslama atlamayacağım. Önce günlük grafiğe dönüyorum. Günlükte bir miktar düzeltme yapması gerekiyor ( tahminime göre 40.000 seviyelerine tekrardan gerileyecek ) fakat sonrasında yukarı yönde daha güçlü hamle bekliyorum. İşte bahsettiğim o düzeltme benim alım yerim. Kimseye al demiyorum, benim alım yerim. Nedenlerini ve beklentilerimi yazdım.
Not: Haftalık grafikler üzerinden yapılan alımlar üzerine belki 3, belki 6 ay, belki 1 sene gibi bir zaman diliminde beklemek gerekir. Uzun vade alımlar daha oturaklı ve riskin minimalize edilmiş halidir.
Kriptoya gönül veren herkese bol yeşil mumlu haftalar dilerim.
Sevgiler.