Hepinize merhaba arkadaşlar bugün kriptolarda kendi izlediğim stratejiyle nasıl yatırım yapıp sürekli gelir elde ediyorum bunları anlatmak istedim. Benim sermayem küçük o yüzden bence mantıklı ve güzel bir strateji.
CHZ projesini kriptoyla ilgili herkes duymuştur bu proje spor ve blockchain teknolojisini bağlamayı hedefleyen güzel bir proje ve benim en çok güvendiğim proje çünkü kripto paralar şu an için gerçek hayattan uzaktalar ama bu proje spor kulüpleri ile anlaşarak kripto paraları gerçek hayata entegre etmeye çalışıyor.
CHZ anlaştığı kulüplerin Fan Tokenlarını çıkartıyor ve bunları SOCİOS uygulamasında ön satış ile satıyor benim düzenli kazançdan bahsettiğim yer tam olarak burası.
Chz anlaştığı kulüplerin tokenlerinin belli bir kısmını bu socios uygulamasında satışa sunuyor ve aldığınız tokenler 1-2 ay kilitli kaldıktan borsaya açılıyor ve satabiliyorsunuz.
- Bu süreler değişiyor mesela
- Göztepe 15 günde açıldı
- Arjantin 1 ay
kazanç oranları aşağıdaki gibi ama istediğiniz kadar yatırım yapamıyorsunuz ortalama token başına 1000 tl sınır oluyor genelde o yüzden sermayesi küçük olan ben bu şekilde sermayemi katladım güzel bir yol bence.
- Göztepe: 2000 tl yatırdım 15 gün sonra 6000 tl olarak çektim
- Arjantin: 1000 tl yatırdım yaklaşık 30 gün sonra 3500 tl olarak çektim (5000 tl de olabilirdi ama aç gözlülük işte )
- UFC 1000 tl yeni katıldım bekliyorum
- Roush 1000 tl yeni katıldım sayılır bekliyoruz
Şirket neredeyse her ay 1-2 kulüple anlaşıyor ve ön satışı oluyor biz de bunlara katılıyoruz.Her ay da daha önce katıldığımız 1-2 kulübün listelenmesi oluyor ve karımı alıyorum bahsettiğim düzenli kazanç mantığı bu şekilde.
Özetlemek gerekirse;
İlk başta socios ile ön satıştan fan tokeni alıyorum daha sonra kilitli olduğu süre bitince chiliz borsasına atıyorum ve şirketin açıkladığı tarih ve saatte tokenlerimi satıyorum. Tüm işlem bu kadar.
Soicos borsasına komisyonsuz bir şekilde herhangi bir takımın fan tokenını yollayıp orda chz ye çevirebilirsiniz. Direkt chz yollarsanız çok fazla komisyon ödersiniz.
Linkler:
Chiliz borsası REFERANSLI LİNKİM : https://www.chiliz.net/tr-tr/register/81cPrN
Uygulamadan girenler için davet kodum: 81cPrN
Socios: https://www.socios.com/
Herhangi bir beklentim yok mantıklı bulan arkadaşlar ref linkimi kullanırlarsa bir öğrenciye destek olmuş olurlar 😊
Aklınıza takılan hjer türlü soruyu burdan ve telegramdan bana sorabilirisniz

https://t.me/medetarikurt