• 29-04-2021, 08:43:08
    #10
    L0pht adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

    Hocam bende kendim icin osilator ve indikatorler ile benzer bir seyler hazirladim.
    Fakat sonuc olarak bunlarin hic bir ise yaramadigini anladim

    Kisaca ozetlemek gerekirse bizim insanlarin ne yonde davranabilecegini gormemiz gerekiyor. Bu da en ufak bir haberle yon alabiliyor.
    Osilator ve indikatorler de insanlarin yonlenmesinden olusan sonucu belirtiyor. Benim bu isten cikardigim bu, yani kisacasi bir ise yaramiyor.
    O özel indikatörler hiç bir işe yaramıyor. En başlarda bende öyleydim, özel olarak hazırlanmış bir formül bulduğumda sanıyorum ki zengin olacağım Aslında en yanlış olanda o özel hazırlanmış formüllermiş. Asıl doğru olan, genel olarak insanlar hangi formüllerle hareket ediyorsa onlarla hareket etmekmiş Fibonacci ya da ATR tekniği gibi yöntemler doğru olanmış
  • 29-04-2021, 11:25:32
    #11
    nasıl sahip oalbiliyoruz bu bota....
  • 29-04-2021, 11:30:37
    #12
    bu tarz bir bot var freqtrade ama kurulumunu yapamadım ...
  • 05-12-2021, 12:20:38
    #13
    hocam indikatörleri hangi programda backtest yapıyorsun
  • 28-12-2021, 21:56:11
    #14
    whaleharry.com , r10.net'ten geldiğinizi söylerseniz yardımcı olacağız.
  • 28-12-2021, 23:53:03
    #15
    WurucU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,
    Binance borsasında çalışan bir bot yazılımı yapıyorum. İndikatörlerin verdiği alım/satım sinyalleriyle al/sat işlemi yaptırtmayı hedefliyorum.
    Aslında yazılımın çoğu bitti, şuan sadece strateji geliştirme konusunda takıldım.
    Supertrend, RSI, Stoch, MACD, ADX gibi bilindik indikatörlerden oluşan kombinasyonları deniyorum, backtest yapıyorum.
    Elbette backtestteki koşulları gerçekle birebir olması imkansız ancak olabildiğince yakın sonuçlar alabilmek için sinyal geldikten sonraki periyotta işlemi yapmış olarak hesaplatıyorum. Her tetiklenmede yeni periyodun başında olacağı için yeni periyodun "open price" üzerinden hesap yapılıyor. Yani backtestlerim de olabildiğince gerçek sonuçlar aldığıma inanıyorum.
    Borsa konusunda çok yeniyim son bir kaç gündür uzunca araştırmalar yapıp videolar izliyorum. Özellikle Kıvanç Özbilinç hocanın videolarına sardım bu aralar. Bu konu üzerine farklı önerebileceğiniz kaynaklar var mı ?

    Asıl soruma gelecek olursak ;
    Tavsiye edebileceğiniz bir strateji var mı ? Hangi indikatörler daha uyumlu çalışır ve doğru sinyaller verir ? Alım için ayrı satım için ayrı indikatörlerden yararlanmak gibi farklı tavsiyeleriniz var mı ?
    Merhaba öncelikle kripto dünyasına hoşgeldiniz. Tamamen otomatik çalışan sinyal ve alım satım sistemimiz ilginizi çekerse imzamdaki konuyu inceleyebilir. Sorularınız olması durumunda bana ulaşabilir. Kullanan kişilerden bilgi almak isterseniz de discord grubumuza katılabilirsiniz.

    Özel indikatörler işe yarıyor mu yaramıyor mu? sorusunu sistemimiz kullananlara sormak lazım. Benim kendi malımı övmem doğru olmaz.

    İndikatörler konusunda ise ayarlarınızı terste kalmayı aza indirmek adına mum kapanışı olarak ayarlamanızı tavsiye ederim. Bu şekilde repaint olmaz ya da daha az olur. Kazanç biraz daha az olur ama sinyaliniz daha sağlam olur.
  • 30-12-2021, 02:18:43
    #16
    Bende sizin gibi yeniyim arastırma içerisinideyim özellkle indikatorler olsun
    Tavsiye olarak birebir backtest yapmadım ama dediklerinizin dışında kalan ismini iyi anlamada duydugum bir kaç indikator var
    pac
    Traders Dynamic Index(Tdı)
    linear regression indicator
    Birebir backtest yapmadım ama backtest videolarını izledim tabi sizde test edin değerlendirin
    Bunların dısında takip ettğim bi kanal var yabancı yada unlu indikatorleri değerlendiriyor

    https://www.youtube.com/watch?v=TgTH...V4A70VRqi_g3BF
    Bunlara ek R*R Risk rowardınız 1/1 değilde en az bana göre take profit 2 / stop loss 1 olmalı tabi kendi kararınız daha once 1 bot denedim su anda halihazırdada 1 bot deniyorum Tek sıkıntı stop oranı kazanma oranı yüksek ama stop loss oranı iyi ayarlanmadıgı icin kaardan zarar bazen direk zarar bile yazabiliyor İleriye dönük olarak Bot konusunda testler sonrası stabil bir ayar yaparsanız ve botu satmayı düşürseniz serverle uraşmak istemessniz Whunderbit ,3commas gibi strateji entegre edilip satılabilen bot siteler yada tredienwiew al sat alarmı , abonelik olarak yada profit share olarak zignaly gibi işlem geçmişi açık seffaf platformlarda kullanıcı bulabilirsiniz
  • 01-12-2024, 00:00:49
    #17
    Bu islere sizden 2 yil sonra baslamis, 1 yilin sonunda halen istikrari yakalayamamis, bir ay ileri, 2 ay geri giden birisi olarak soruyorum hocam, suan durumunuz nasil, umut var mi?
  • 01-12-2024, 18:27:01
    #18
    Lightbringer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu islere sizden 2 yil sonra baslamis, 1 yilin sonunda halen istikrari yakalayamamis, bir ay ileri, 2 ay geri giden birisi olarak soruyorum hocam, suan durumunuz nasil, umut var mi?
    Beklentinize göre değişir hocam.
    Benim beklentim mucizevi bir ayar bulup çok iyi kazançlar elde etmekti. Bu tarz bir amaçla yola çıkarsanız hüsrana uğrarsınız.
    Ama bot sistemleri tecrübesiz/az tecrübeli insanların yaptığı tradelere göre çok daha istikrarlı ve uzun vadede kesin kazançlı çıkartıyor.

    Bu projemi sonlandıramadım ancak Finderex ile ortaklık yapıp farklı bir proje olarak evrilttik. Şuan finderex.io üzerinde kullanıma açık.